Nu satsar Fatima Hassey Sharif på accessoarer och har nyligen öppnat nätbutiken Zahrahboutique.
– Ända sedan jag var liten har jag intresserat mig för modebranschen.

Tidigare hade Fatima Hassey Sharif företaget Nannyomsorg tillsammans med Sagal Amin, men det har blivit nedlagt för ett tag sedan. Nu har hon tagit steget och öppnat eget. Hon marknadsför sig på Instagram och har en hemsida på nätet.
 – Jag tog in mina vänner Anisa Abdulkarim, Ismahan Farah, GALDEM A TALK profilerna Nada Yussuf och Fatuma Yussuf som modeller till plåtningarna senast, säger Fatima Hassey Sharif.

Nu fokuserar jag på accessoarer

Fatima Hassey Sharif studerar ekonomiprogrammet på Södertörn och blir klar till sommaren. Samtidigt arbetar hon på företaget MTR. Efter universitetet vill hon satsa hundra procent på sitt nyblivna företag som öppnades den 25 februari. 
 – Jag ser framemot att kunna engagera mig mer efter utbildningen. Jag har alltid vetat att jag vill öppna eget. Nu fokuserar jag på accessoarer, som glasögon och har coola munskydd som man kan sätta egen prägel på. 

Hon fokuserar på trender och unisexmodeller som alla kan ha. 
 – Just nu riktar vi oss till unisex, men det kan hända att vi ändrar oss i framtiden. En person ville exempelvis ha ett munskydd där det stod ”Stay Away” och en annan Peace ”Salaam”, säger Fatima Hassey Sharif.

Krista Sirviö

Bilder: Localvisionary. 

Vännerna ställer upp som modeller.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Raija Ikonen blev årets rektor

Raija Ikonen, rektor på Enbacksskolan i Tensta, har utsetts till årets rektor i Stockholms stad. Hon hyllas av juryn för ”ett exceptionellt engagemang för elever, personal och hela närområdet”. 

Länsstyrelsen avslår bygglov på begravningsplatsen

Länsstyrelsen avslår ansökan om bygglov för ceremonibyggnaden på Järva begravningsplats. Men det kommer inte innebära några förseningar, säger Annelie Sjöström, kommunikationschef på kyrkogårdsförvaltningen. – Nej, projektet följer tidplanen. 

Banjul FC på frammarsch

I lördags spelade Banjul FC hemmamatch mot Hässelby SK FF. Banjul vann matchen enkelt med övertygande 5-1. Matchen lockade stor publik.

Med örat mot marken och blicken framåt

Diskussionen om otrygghet har präglat bilden av Järva. Nu har Folkets Husby, tillsammans med forskarna Leandro Schclarek Mulinari och Sima Wolgast, och tio sommarjobbare, gjort en stor trygghetsundersökning i Hjulsta, Tensta, Rinkeby, Akalla, Husby och Kista.