Ny vecka och nytt avsnitt med Galdem A Talk. Den här gången har de bjudit in artisten Jamkid från Rågsved till studion.

Jamkid berättar om sig själv, han sätts i Heta stolen och får frågor om musiken. Dessutom ställer Galdem A Talk de klassiska ”fem snabba frågor”.

 – Vi snackade om musik, mat och om att han borde ansöka till teveprogrammet Halv åtta hos mig, säger Zamzam Bouraleh.

Varför just Jamkid skulle söka till Halv åtta hos mig får du reda på om trycker på play. 

Här kan du lyssna på tidigare poddavsnitt från Galdem:

# 48 Är du Kylies kompis eller?

# 46 Dree low utklädd som pippi?!

# 45 Atletico & BKB

# 44 Summer 19 

Järvaveckan 2019:

#38 – Avengers assemble

Print Friendly, PDF & Email
You May Also Like

Ett lästips i coronans tid

Vad gör man i denna bistra tid av isolering? Man kan ju läsa! Och när jag råkade se att Lena Andersson skrev i DN att Maj Sjöwall och Per Wahlöö i sin serie Roman om ett brott, propagerade för att Sverige skulle bli ett DDR-samhälle, fick det mig att rota fram alla tio böckerna och läsa om dem i ett svep. Och väldigt lägligt kunde jag fortsätta med nyutkomna Boken om Beck och Sjöwall Wahlöö och tiden som for, av Johan Erlandsson.

Sommarsingel från Erik Lundin

Den har snurrat ett par veckor nu, Erik Lundins senaste singel. Det är ett nytt sound, sommarstudsiga elektroniska beats och en rimkavalkad utan dess like.

Avbytarbänken #090 Slakten i England

Avbytarbänken sitter i studion post Deadline Day och snackar om tennissiffrorna i England, det märkvärdiga som hände mellan Juventus-Napoli och avslutar med de hetaste värvningarna.

Galdem A Talk – Kunskapslyftet

Veckans avsnitt av Husby-podden Galdem A Talk gästas av Kunskapslyftet. Ett dundersamtal om vikten av kunskap och support, och om spännande, aktuella grejer. Den 2 oktober händer något ni inte vill missa. Lyssna för att få veta mer!