Yasin gör låten ”Ge upp igen” tillsammans med popstjärnan Miriam Bryant. Singeln är deras första låt tillsammans och Yasin briljerar igen. 

Låten har ett väldigt nymodigt sound kombinerat med retro vibbar. Det går nästan att säga att det är en duett. Vi får ta del av en kärlekshistoria som går mot sitt slut. I låten reflekterar de över förlusten av deras relation och resulterar i att det är dags att ge upp igen.

Skriven av: Elias Kapari, Miriam Bryant, Yasin
Produktion: Elias Kapari
Skivbolag: Warner Music Group
Betyg: 5/5 

Zamzam Bouraleh
Bild: Skärmdump/YouTube
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Poesipiloterna – Saber, Khalid, Rayan och Ali

De här fyra killar i årskurs 8 på Enbacksskolan, Saber, Khalid, Rayan och Ali, vill genom poesiläsning vara förebilder och sprida läsglädje! Dikterna kommer från Mona Monasars diktsamling ”Modersmål” som de läste i klassen.

Gå bara, del 3: ”Grattis, din son har kommit till paradiset”

Det här är del 3 i Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong Gå bara. I tredje avsnittet kommer al-Shabaab in i bilden och får snabbt inflytande över Abdis liv med vännerna och familjen i Mogadishu.

Himmel och helvete i makalös syrisk dokumentär

Till min dotter (For Sama) är en syrisk dokumentär från 2019 som skildrar livet i Aleppo under pågående krig. Filmen har prisats på filmfestivaler världen runt och nominerades till en Oscar för bästa dokumentär 2020. Den är både det absolut viktigaste och vidrigaste du kan se på bio i vår.

Husbys nya muralmålning är färdig

Den nya muralmålning i Husby centrum invigdes på onsdagen. Den illustrerar en liten flicka som läser en bok med texten ALLA SKA ÄTA.