En man har hittats död i en blodig bostad i Akalla ikväll. Polisen har inlett en förundersökning på mord.

Under tisdagskvällen kallades en ambulans ut till Akalla. Enligt uppgifter till Aftonbladet upptäckte ambulanspersonalen blodspår i bostaden som är belägen i ett flerfamiljshus. I lägenheten hittade man en död person med skador på kroppen.

Ambulanspersonalen kallade därefter på polisen. Vid klockan 18.30 åkte flera polispatruller ut till adressen och tog beslut om att inleda en brottsutredning på mord. Tekniker har tillkallats och ingen person är ännu gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Alla är på väg för att fira eid al-adha i Tensta

Klockan åtta på morgonen är gångvägarna ner genom Nydalsparken fulla med folk. Alla är på väg till Tensta bollplan för att vara med i eid-bönen. – Eid Mubarak, hälsar två unga killar i långa, broderade skjortor.

Beslutet om Husby moskés framtid skjuts upp

Stadsbyggnadsnämnden har beslutat om förtätning av Husby. Men kvarteret Oslo 9, där Husby Islamiska Kulturcenter ligger, kommer att behandlas separat.

För-orten har utsett sina vinnare

Kista Science Tower var fullsatt när För-orten skulle kora värdiga vinnare i kategorierna För-kvinnor och För-samhället. Från 290 deltagare var nu sex kvar i finalen. 100 000 kronor vardera fick FEMI och Elsa & Sam.

Imorgon sänds båda nämndmötena direkt på webben

I morgon, torsdag, är det möte i stadsdelsnämnden både i Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. I enlighet med de nya restriktioner kommer max åtta personer att närvara. Men båda mötena sänds direkt på webben.