En man har hittats död i en blodig bostad i Akalla ikväll. Polisen har inlett en förundersökning på mord.

Under tisdagskvällen kallades en ambulans ut till Akalla. Enligt uppgifter till Aftonbladet upptäckte ambulanspersonalen blodspår i bostaden som är belägen i ett flerfamiljshus. I lägenheten hittade man en död person med skador på kroppen.

Ambulanspersonalen kallade därefter på polisen. Vid klockan 18.30 åkte flera polispatruller ut till adressen och tog beslut om att inleda en brottsutredning på mord. Tekniker har tillkallats och ingen person är ännu gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Discgolf på lånad tid

När Järva DiscGolfPark stängde för säsongen i höstas hade de inte längre något avtal med Stockholms stad. Discgolfbanan blev vräkt och begravningsplatsen skulle börja byggas. Men nu spelas det discgolf i parken som aldrig förr.

Nu har 179:ans hållplats i Kista flyttats tillbaka

När 179:ans busshållplats i Kista centrum flyttades ut till en refug mitt i gatan, i slutet av förra året, ledde det till protester. Nu verkar hållplatsen vara tillbaka på sin ursprungliga plats igen.

Hjuset och Blå Huset tas över av Rädda Barnen

På måndagen blev det klart att Rädda Barnen tar över driften av fyra fritidsgårdar i Spånga-Tensta. Det handlar om Hjuset i Hjulsta, Blå Huset i Tensta samt Grottan och Folkan i Spånga.

Vad hoppas du inför 2019?

Året börjar närma sig sitt slut och vi gav oss ut på…