Barberare

Hans cut n fade är så vass att man kan tro att en samuraj har pimpat honom. Folk märker av honom direkt när han kommer in i ett rum, även om han alltid håller låg profil. Osman, han är strong silent type. När jag är tyst är jag osynligare än en YouTubeannons.
Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag.

Ali

Det är fan dyrt att se bra ut, även som grabb.

Kolla på Osman. Skäggolja, groomas varje vecka, parajumperväst.

Hans cut n fade är så vass att man kan tro att en samuraj har pimpat honom. Folk märker av honom direkt när han kommer in i ett rum, även om han alltid håller låg profil. Osman, han är strong silent type. När jag är tyst är jag osynligare än en YouTubeannons.

Svarttaxin hem känns lyxig fastän ena däcket är punkterat. Osman är sån, generös och omhändertagande. Han låter oss aldrig åka hem kommunalt. Mitt studiebidrag + minimilön ger mig inget annat val än att vara en snål råtta.

En person med rutiner och svagheter är för lätt att hitta

Säkert därför han får alla guzzar, han är en gentleman. Han får allas uppmärksamhet utan att ens försöka. Det är annorlunda för mig. Folk kallar mig bror. Lak det räcker, jag vill inte vara guzzarnas bror, jag har tillräckligt med ansvar som Aichas bror.

Aicha får fan fler ögon på sig än jag, fastän vi är tvillingar. Kanske är generna bättre för kvinnorna i släkten. Fast nä, vår kusin som ändå liknar oss ser helt fucked up ut.

Osman, jävla guzzmagnet. Han går till gymmet en gång varannan vecka och har ändå värsta armarna. Jag ser ut som en tandpetare bredvid honom, trots att jag tränar varje dag. Jävla anabolare. Måste vara något sånt.

Han bryr sig inte om guzzar, han säger att det skapar rutiner. En person med rutiner och svagheter är för lätt att hitta. Så guzzar och tanken på att skapa familj är långt borta. 

Man ringer föraren oavsett tid och han dyker upp fem minuter senare som magi med sin bil som hade fått alla besiktningar att slå nationellt varningslarm

Han fastnade för en guzz ett tag, och hon fastnade för honom. Men så fort han märkte att han fick rutiner och började bli sårbar avslutade han det. Hon är gift och har barn med någon annan nu, och den ungen är feeettt lik Osman. Mycket mer lik honom än den där pelikanen som hon gifte sig med två veckor efter Osman. Ingen har nämnt något om det men första gången vi såg barnet i centrum blev vi helt tysta. Jag tror inte ens han har kollat upp det, han vill inte kontakta henne och han kan absolut inte bli förälder.

Ena vindrutetorkaren stannar till helt och amo som kör bilen hade inte kunnat bry sig mindre, märks att han gett upp hoppet om bilen och att det finns en möjlighet att den slocknar innan vi kommer fram. Vi har alltid kallat bilen för amomobile. Man ringer föraren oavsett tid och han dyker upp fem minuter senare som magi med sin bil som hade fått alla besiktningar att slå nationellt varningslarm.

Osman, som verkar höra grubblet i mitt huvud, bryter tystnaden:

”Bror, guzzarna hade öga för dig ikväll.”

”Tyst bara.”

Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag. Boken är skriven av Melody Farshin och utgiven på Bonnier Carlsen 2018. Del 18 publiceras imorgon.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

2019 års Nobelfest i Rinkeby

Olga Tokarczuk kom till Rinkeby till slut. I ett fullsatt bibliotek mötte eleverna från Knutbyskolan och Enbacksskolan Nobelpristagaren i litteratur.

Ytterligare en bok som exploaterar sorgen

Diamant Salihus skildring av den organiserade brottsligheten i Järva har fått lysande recensioner på kultursidorna i landets stora tidningar. Men Rashid Musa är inte överens med dem som hyllar boken Tills alla dör.

En komikers uppväxt i Rinkeby

Daniel Sanchez växte upp i Rinkeby med två äldre syskon och föräldrar. Han har bott i Rinkeby i hela sitt liv, men bor numera i en studentlägenhet i Skanstull. Förutom att köra stand up så studerar han psykologi på Stockholms Universitet.

Både barn och vuxna har roligt med Häxorna i Husby

Så hade Häxorna i Husby med Mittiprickteatern premiär på Husby gård. Regnet hade hängt i luften, men det höll uppe och en stor publik av både barn och vuxna mötte upp.