Bilal Abdelwahab arbetade som funktionär under Förortsgalan 2019. Han spelar för fotbollslaget BK Bussenhus i Tensta som prisades under galan.

Fotbollstalangen Bilal Abdelwahab, 20 år, är en av många unga som arbetade som funktionärer under Förortsgalan 2019. Han är första spelare i BK Bussenhus, fotbollslaget från Tensta som tilldelades delad vinst tillsammans med Atletico Rinkeby som Årets Förening.

– De ansvariga för Förortsgalan behövde personal, så jag är här ikväll och hjälper till. Det är superkul att vara en del av galan och jag är tacksam för priset samt över att vara delaktig i stora sammanhang, sade Bilal Abdelwahab.

Han passade även på att hylla föreningslivet i Järva. Han menar att att det är positivt att olika föreningar stöttar varandra och att alla dessa föregår goda exempel för ungdomar.

– Det är bra att vi alla i föreningslivet arbetar med liknande mål, det ger hopp och kraft till ungdomarna i området.

Krista Sirviö
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stadsdelsdirektören i Spånga-Tensta slutar

Enligt flera källor kommer Spånga-Tenstas stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell att sluta vid månadsskiftet september-oktober. Ny stadsdelsdirektör väntas Toni Mellblom bli, som tidigare var chef för socialtjänsten i Spånga-Tensta.

Enbacksskolans bibliotekarie får fint pris

Cilla Dalén tilldelas Ingvar Lundbergpriset på 100 000 kronor för sitt engagerade arbete med att öka elevers läsintresse, läsutveckling och informationskompetens. Cilla Dalén arbetar på Enbacksskolan i Tensta och är även författare till lättlästa biografier.

Delta i Rinkebys största konstutställning någonsin!

Har du gjort någon teckning eller målning som du vill visa upp? Då kan du lämna den i lådan i entrén till Rinkeby Folkets Hus. I höst blir det en mycket stor konstvisning där vi blandar verk av kända och helt okända konstnärer. Lämna din konst till Rinkebys, kanske Sveriges, största konstutställning någonsin.

Misstänkt mord i Tensta

En kvinna hittades död i en lägenhet i Tensta på midsommardagen. En man är anhållen misstänkt för mord.