Bilal Abdelwahab arbetade som funktionär under Förortsgalan 2019. Han spelar för fotbollslaget BK Bussenhus i Tensta som prisades under galan.

Fotbollstalangen Bilal Abdelwahab, 20 år, är en av många unga som arbetade som funktionärer under Förortsgalan 2019. Han är första spelare i BK Bussenhus, fotbollslaget från Tensta som tilldelades delad vinst tillsammans med Atletico Rinkeby som Årets Förening.

– De ansvariga för Förortsgalan behövde personal, så jag är här ikväll och hjälper till. Det är superkul att vara en del av galan och jag är tacksam för priset samt över att vara delaktig i stora sammanhang, sade Bilal Abdelwahab.

Han passade även på att hylla föreningslivet i Järva. Han menar att att det är positivt att olika föreningar stöttar varandra och att alla dessa föregår goda exempel för ungdomar.

– Det är bra att vi alla i föreningslivet arbetar med liknande mål, det ger hopp och kraft till ungdomarna i området.

Krista Sirviö
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stefan Löfven: ”Klassamhället består – om än i ny tappning”

I strålande sol samlade landets statsminister den hittills största publiken under Järvaveckans partiledartal.  – De skriande ekonomiska orättvisorna måste bort, sade Stefan Löfven. 

”Var är polisen när vi har våra möten i Tensta?”

Stockholms stad och polisen har presenterat ett nytt samarbete för att öka tryggheten. Men när föreningar och personal möts på fredagarna inför helgens nattvandring är polisen sällan med.  – Var är de? Polisen har inte varit med på våra utsättningsmöten i Tensta på länge.

Grovt rån i Kista

Två beväpnade gärningsmän har rånat en guldsmedsaffär i Kista. Polisen jagar rånarna som flydde på moped med sitt byte.

Ut i svarta natten under Night Event i Rinkeby

I går kväll så samlades barn, ungdomar och vuxna på Rinkeby torg klockan 19.00. De deltog i Svenska bostäders Night Event som organiserades av lokala idrottsföreningar.