Imorgon den 25 februari gästar Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dagostar ett digitalt Town Hall Meeting som arrangeras av Stiftelsen The Global Village.

Nooshi Dadgostar är riksdagsledamot sedan 2014 och valdes till partiledare i oktober 2020. Hon har varit engagerad inom Ung Vänster, suttit i kommunfullmäktige i Botkyrka och varit statlig utredare kring bostadsbyggandet. Nu är hon inbjuden till ett Town Hall Meeting för att träffa järvaborna och berätta om Vänsterpartiets politik.

Town Hall Meeting är ett tillfälle att ställa frågor eller komma med synpunkter direkt till de inbjudna politikerna. För att delta i mötet med Nooshi Dagostar krävs att man anmäler sig idag onsdag via denna länk. Mötet hålls på den digitala plattformen Zoom, den som behöver teknisk hjälp med programmet uppmanas ta kontakt med arrangörerna i The Global Village.

Foto: Anna Tärnhuvud
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Folkets Husbys nya ordförande heter Dilan Aksoy

– Det känns jättebra, och jag tackar ödmjukt för förtroendet. Folkets Husby är en så viktig mötesplats.På senaste årsmötet blev Dilan Aksoy vald till ny ordförande i styrelsen för Folkets Husby.

Rinkeby United kvar i division 4

Besvikelsen var stor när det stod klart att Rinkeby United inte lyckades avancera upp till fotbollens division 3.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 38. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva…

Viktig information på arabiska om Coronaviruset

Mohamed Lashein är lärare på Kista folkhögskola och har hjälpt oss att läsa in Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Corona på arabiska. Han betonar vikten av att följa råden från myndigheter och WHO och att vara källkritisk mot sådant som sprids i media och på nätet.