Mötesklubba

På torsdag den 26 augusti är det dags för stadsdelsnämnderna att ha sina sammanträden igen. Även denna gång sker mötena bakom lyckta dörrar, men de livesänds på webben. De som vill skicka frågor till nämnden i Rinkeby-Kista måste göra det idag.

Spånga-Tensta stadsdelsnämnd kommer föreningsbidragen för 2020 att redovisas. Inför 2022 kommer riktlinjerna för föreningsbidrag att förändras. Läs mer vad som gäller här.

Sammanträdet kommer att livesändas från 18.00

Till Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd är det möjligt att skicka in frågor till frågestunden, men de ska skickas in senast idag den 24 augusti. Frågorna skickas till rinkebykista@stockholm.se

I Rinkeby-Kista börjar den öppna delen av sammanträdet tidigast 18.00 och länken till webbsändningen finns här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En person skjuten i Tensta

Just nu pågår en stor polisinsats i Tensta efter larm om skottlossning. En person har skadats. 

Misstänkt farligt föremål – bombskyddet har kallats in

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i ett flerfamiljehus i Tensta. Enligt uppgifter handlar det om en stor mängd ammunition, sprängmedel och vapen som hittats i ett förråd i en fastighet.

S-regeringen satsar mer pengar till studier

Efter påtryckningar från socialdemokraterna i Järva satsar regeringen cirka 7 000 årsstudieplatser. Denna satsning är på utbildningar som kombinerar yrkeskurser med sfi-kurser på komvux, vilket ska ge människor bättre förutsättningar att korta ner etableringstiden. Detta kallas för kombinationsutbildning. 

Quaison Foundation bjöd på fotbollsfest

Det är fredag kväll, solen skiner och det är fullt i Husby gård. Alla som har samlats är där för att kolla på Sverige som spelar sin andra gruppspelsmatch mot Slovakien i EM.