porträtt på ordföranden i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd Ole-Jörgen Persson.
Ole-Jörgen Persson, M i

I ett pressmeddelande från moderaterna framkommer att nuvarande ordföranden i Spånga-Tensta, Ole-Jörgen Persson, tar över efter Benjamin Dousa i Rinkeby-Kista. Annika Rosenberg föreslås bli ny stadsdelsnämndsordförande för Spånga-Tensta. De tillträder den 1 januari 2021.

– Jag ser fram emot att fortsätta arbetet för att få bort Järva från Polisens lista över särskilt utsatta områden senast år 2025. Min främsta prioritet är att öka tryggheten för invånarna, stärka det förebyggande arbetet och rusta stadsdelen för att fler ska komma in i utbildning och arbete, säger Ole-Jörgen Persson.

Annika Rosenberg har en bakgrund inom Spångamoderaterna och har suttit som ledamot i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd sedan 2014. Hon har även ett stort engagemang i skolfrågor och har suttit som ordförande i den sociala delegationen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mingel i Kista under våldsförebyggande veckan

Tanken med torgminglet under våldsförebyggande veckan i Rinkeby-Kista var att nå nya målgrupper, som annars inte nås av stadsdelens verksamheter.  – Vi informerar om vad vi faktiskt gör och vilken hjälp man kan få, sade Kajsa Björnson, samordnare inom våldsprevention.

Skott mot bostäder i Tensta rubriceras som mordförsök

Sent igår kväll besköts ett bostadshus i Tensta. Endast fasaden på huset kom till skada men polisen utreder händelsen som mordförsök och grovt vapenbrott.

Solen går ned över Spånga IP

Nio dagar. En stor scen. Tre paneldebatter på stora scenen varje dag. Alla partier…

Hemblas hyresgäster är desperata: ”Vi kan inte leva så här”

Hyresgästerna på Nidarosgatan i Husby har fått nog. I flera års tid har fastighetsägaren Hembla genomfört lägenhetsrenoveringar, och arbetet stör de boende.