porträtt på ordföranden i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd Ole-Jörgen Persson.
Ole-Jörgen Persson, M i

I ett pressmeddelande från moderaterna framkommer att nuvarande ordföranden i Spånga-Tensta, Ole-Jörgen Persson, tar över efter Benjamin Dousa i Rinkeby-Kista. Annika Rosenberg föreslås bli ny stadsdelsnämndsordförande för Spånga-Tensta. De tillträder den 1 januari 2021.

– Jag ser fram emot att fortsätta arbetet för att få bort Järva från Polisens lista över särskilt utsatta områden senast år 2025. Min främsta prioritet är att öka tryggheten för invånarna, stärka det förebyggande arbetet och rusta stadsdelen för att fler ska komma in i utbildning och arbete, säger Ole-Jörgen Persson.

Annika Rosenberg har en bakgrund inom Spångamoderaterna och har suttit som ledamot i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd sedan 2014. Hon har även ett stort engagemang i skolfrågor och har suttit som ordförande i den sociala delegationen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vem tar hand om soporna på Sörbyplan?

 – Varför ser det ut så här? Läsare hör av sig och skickar in bilder från Rinkeby. Soporna på Sörbyplan blir fler och råttorna också.

Rinkeby United återtog serieledningen

Rinkeby United slog Värmdö med 3-1 och återtog därmed serieledningen i Division 4 Norra.  

Husbyfestival i ett soligt centrum som aldrig blir färdigt

Årets Husbyfestival var en blandning av musik och mat, sockervadd och brända mandlar, samhällsinformation och partireklam. Solen sken och god stämning.  – Men det är lite folk jämfört med tidigare, sade Nada Yussuf, som satt utanför Medborgarkontoret.

Två skjutna i Hjulsta i natt – en dog

Två personer har skjutits utomhus i Hjulsta i natt. Vid lunchtid på måndagen kom beskedet att en av de skadade unga männen dött. Sammanlagt åtta personer har nu gripits.