Polishelikopter

En man i 25-30-årsåldern sköts till döds på måndagseftermiddagen i Husby. Vid 21-tiden greps en person misstänkt för mord.

En av våra läsare ringde till redaktionen. Samtalet kom 15.38.
– Det är skottlossning i Husby. Jag var ute med hunden när det small. Jag ringde en kompis och fick veta att det varit en skjutning på Oslogatan.

Flera polispatruller anlände till platsen och en insats med helikopter inleddes. När polisen kom levde mannen fortfarande, men han var allvarligt skadad. Han fördes till sjukhus med helikopter och avled senare av skadorna.

De anhöriga är underrättade.

Vid 21-tiden rapporterade polisen att en misstänkt gärningsman är gripen. Polisen söker efter ytterligare en gärningsman misstänkt för mord.

Texten har uppdaterats.

Här förs den skadade till sjukhus.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Reactors framtid utreds igen

Stadsdelsdirektör Ulla Thorslund vill att ärendet om Reactor tas upp till diskussion…

I sommar kommer djuren tillbaka till Spånga by

Det blir sommarläger och öppen verksamhet på 4H-gården i Spånga by i sommar.  – Vi är verkligen glada att 4H-gården kan öppna igen. Spånga by har många besökare på sommaren, säger Victoria Callenmark, biträdande stadsdelsdirektör Spånga-Tensta Stadsdelsförvaltning.

Byggtekniska gymnasiet i Kista läggs ned?

Stockholms byggtekniska gymnasium kommer med största sannolikhet att läggas ned. Det står klart sedan gymnasiedirektör Peter Lyth besökte skolan i Kista. Därmed förlorar Järva och Järvas elever sitt yrkesgymnasium.

Provtagningsbussen parkerar numera på Rinkebyplan

Redan i mitten av januari började bussarna komma till Tensta och Husby för att erbjuda gratis provtagning för alla som hade symtom på covid-19. Sedan slutet av februari stannar provtagningsbussen även i Rinkeby.