I natt, natten mellan söndag och måndag, hördes smällar i Tensta. Polisen kunde konstatera att en fönsterruta skjutits sönder.

Klockan var 02.15 när polisen larmades. När polisen anlänt till platsen i Tensta hittade de tomhylsor och en sönderskjuten fönsterruta. Ingen skadad person har anträffats i samband med att skott avlossades.

 – Vittnen har sett en bil lämna platsen. Det finns ingen person som anträffats skadad, sade Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen till SVT Nyheter.

Polisen har gjort en teknisk undersökning och upprättat en anmälan gällande grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Ingen person är frihetsberövad i nuläget.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Järvaveckan: Jimmie Åkesson ställer in

Jimmie Åkesson skulle hålla tal på Järvaveckan ikväll, men har nu lämnat återbud. 

”Att läsa och bli läst”

Den litterära kursen ”Att läsa och bli läst” anordnas för andra året i rad i Tensta konsthall, och temat för i år är ”motstånd”. Kursen drar igång på onsdag nästa vecka, men än finns det platser kvar.

Bygget av begravningsplatsen på Järvafältet dröjer

Planeringen av Järva begravningsplats har kantats av förseningar och skenande kostnader. 2010 trodde Kyrkogårdsförvaltningen att begravningsplatsen skulle vara klar 2014 och kosta cirka 120 miljoner. År 2019 har bygget ännu inte börjat, och bara etapp 1 beräknas nu kosta 330 miljoner, skriver nätverket Låt Parken Leva i ett pressmeddelande.

Järvaveckan ställs in i år

Årets Järvavecka ställs in och arrangörerna blickar istället framåt mot 2021, meddelar Ahmed Abdirahman, VD och grundare för Global Village, i ett pressmeddelande.