I natt, natten mellan söndag och måndag, hördes smällar i Tensta. Polisen kunde konstatera att en fönsterruta skjutits sönder.

Klockan var 02.15 när polisen larmades. När polisen anlänt till platsen i Tensta hittade de tomhylsor och en sönderskjuten fönsterruta. Ingen skadad person har anträffats i samband med att skott avlossades.

 – Vittnen har sett en bil lämna platsen. Det finns ingen person som anträffats skadad, sade Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen till SVT Nyheter.

Polisen har gjort en teknisk undersökning och upprättat en anmälan gällande grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Ingen person är frihetsberövad i nuläget.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hiphopbussen på besök i Rinkeby

I måndags kom Hiphopbussen till Rinkeby Folkets Hus. En workshop anordnades där ungdomar tillsammans fick producera en låt – alltifrån att skapa beatet, skriva låttexten till en färdig produkt.

Nu firas ALMA-pristagaren i Hjulsta grundskola

I dag öppnar utställningen Världens ALMA, Astrid Lindgren Memorial Award, i Hjulsta grundskola för det åttonde året i rad. – Det är kul och viktigt med läsning, säger Yasmin Adam, elev på Hjulsta grundskola.

Nyhetsbyrån Järva fick besök av tevekanalen Al Kompis

Nyhetsbyrån Järva fick besök av mediaföretaget Al Kompis. De intervjuade Kerstin Gustafsson Figueroa och vi fick chansen att intervjua Al Kompis reporter Sandy El Doukhi.

Förbifart Stockholm kan bli Förbifart Järva

Förbifart Stockholm kommer att bli dyrare än planerat och försenas med minst fyra år. På Järvafältet däremot kan kanske motorvägstrafiken komma igång tidigare och bli en Förbifart Järva.