Som United vann den viktiga seriepremiären mot Bele Barkaby FF på Knutby BP på fredagskvällen. Yonis Egag gjorde matchens enda mål i slutet av första halvlek.
– Det blev en tuff match och vi tog tre viktiga poäng, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Bele Barkarby är ett av de favorittippade lagen i division 4, men hemmalaget lyckades ändå vinna. Som United spelade sitt spel och hade flera målchanser, men slutresultatet blev 1-0.

Yonis Abdirashid Egag, som har spelat 59 matcher med Som United, gjorde sitt 85:te mål när det var knappt fem minuter kvar till halvtidsvila. Lagkaptenen Abdikafar Isse Ismail assisterade till målet.

I andra halvlek försvarade sig Som United bra och lyckades stänga matchen de sista 15 minuterna.

– Jag tycker att vi förtjänade den här segern för att killarna kämpade i 90 minuter och orkade följa matchplanen. Jag är enormt stolt över grabbarna och deras insats idag, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

– Den här segern betyder mycket för oss. Vi gjorde en riktigt bra försäsong och vi hoppas att vi ska fortsätta på samma sätt hela vägen.

Assisterande tränare: Hatum abdulkhadir och Zaki Abdullahi (Prince)

Matchreferat: Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #097 Not my club owners

Det är det tredje avsnittet i Avbytarbänkens oväntade ”serie”, där de gräver lite i olika lag. Idag har turen landat hos Manchester United F.C. Tillsammans med dem är deras gode vän Abbe Korchane som ska hjälpa dem att ta itu med det ständigt omtalade laget från England. De pratar problem. De pratar lösningar. De pratar värvningar. Och allt där emellan. De avslutar med att gå igenom den europeiska lottningen.

En fitnesscoach och hans turbulenta resa genom livet

Fredrik Johansson med Instagramkontot Masterzfit är en fitnesscoach med många följare i Järva.  – Alla frågar hur jag orkar när jag har fyra barn och två arbeten, men det har jag träningen att tacka för. Träningen har blivit en nyttig drog som hjälper mig i min vardag.

Priser till de första vinnarna som orienterat med HittaUT

I söndags var vinnarna i Rinkeby Runs lotteri på plats i Romeos Café för att hämta upp sina vinster  – träningskläder från Adidas.