Som United vann den viktiga seriepremiären mot Bele Barkaby FF på Knutby BP på fredagskvällen. Yonis Egag gjorde matchens enda mål i slutet av första halvlek.
– Det blev en tuff match och vi tog tre viktiga poäng, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Bele Barkarby är ett av de favorittippade lagen i division 4, men hemmalaget lyckades ändå vinna. Som United spelade sitt spel och hade flera målchanser, men slutresultatet blev 1-0.

Yonis Abdirashid Egag, som har spelat 59 matcher med Som United, gjorde sitt 85:te mål när det var knappt fem minuter kvar till halvtidsvila. Lagkaptenen Abdikafar Isse Ismail assisterade till målet.

I andra halvlek försvarade sig Som United bra och lyckades stänga matchen de sista 15 minuterna.

– Jag tycker att vi förtjänade den här segern för att killarna kämpade i 90 minuter och orkade följa matchplanen. Jag är enormt stolt över grabbarna och deras insats idag, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

– Den här segern betyder mycket för oss. Vi gjorde en riktigt bra försäsong och vi hoppas att vi ska fortsätta på samma sätt hela vägen.

Assisterande tränare: Hatum abdulkhadir och Zaki Abdullahi (Prince)

Matchreferat: Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Träning för de mest inbitna

Får man tävla i löpning? Nej, det får man inte. Så till det 39:de Tensta Rinkeby Grass Run bjöd vi inte in några utomstående. Det var en träning över 5 km enbart för de mest inbitna.

Avbytarbänken #105 Arvtagarna

Avbytarbänken säger grattis på födelsedagen till Adriano Leite Ribeiro. De undrar om Kylian Mbappé & Erling Braut Haaland är arvtagarna till den nya fotbollen? De snackar om Messi kommer att lämna på riktigt, om Pirlos brist på engagemang, om Leipzigs tavlor, om Chris Smallings röst och om İlkay Gündoğan & Lamix.

Dags för duathlon i Järva igen!

Halv tio på morgonen söndagen den 2 augusti är det dags för duathlon igen. Tävlingen börjar med 200 m simning. Sedan byter vi om till löparkläder och fortsätter med 5 km löpning. 

Som United fick med sig en poäng mot Järla borta

Igår kväll begav sig Som Uniteds A-lag till Nacka för match mot Järla IF FK i Division 4. Matchen slutade 3-3 efter att Som United hämtat upp först ett 0-1 underläge i första halvlek och sedan ett 1-3 underläge i andra halvlek.