Som United vann den viktiga seriepremiären mot Bele Barkaby FF på Knutby BP på fredagskvällen. Yonis Egag gjorde matchens enda mål i slutet av första halvlek.
– Det blev en tuff match och vi tog tre viktiga poäng, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Bele Barkarby är ett av de favorittippade lagen i division 4, men hemmalaget lyckades ändå vinna. Som United spelade sitt spel och hade flera målchanser, men slutresultatet blev 1-0.

Yonis Abdirashid Egag, som har spelat 59 matcher med Som United, gjorde sitt 85:te mål när det var knappt fem minuter kvar till halvtidsvila. Lagkaptenen Abdikafar Isse Ismail assisterade till målet.

I andra halvlek försvarade sig Som United bra och lyckades stänga matchen de sista 15 minuterna.

– Jag tycker att vi förtjänade den här segern för att killarna kämpade i 90 minuter och orkade följa matchplanen. Jag är enormt stolt över grabbarna och deras insats idag, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

– Den här segern betyder mycket för oss. Vi gjorde en riktigt bra försäsong och vi hoppas att vi ska fortsätta på samma sätt hela vägen.

Assisterande tränare: Hatum abdulkhadir och Zaki Abdullahi (Prince)

Matchreferat: Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hård träning bakom medaljerna

Flera ungdomar från Järva sprang 10-kilometersloppet på Kungsholmen i lördags. Inför loppet var det tio veckors förberedelser med träningar och workshop anordnade av Löparakademin.