Matchen mellan Rinkeby United FC och Långholmen FC på Knutby BP slutade oavgjort 3-3 (2-2) och därmed tappade Rinkeby United serieledningen till Reymersholms IK.  

Rinkeby United fick en kanonstart på hemmamatchen mot Långholmen FC. Redan i den andra minuten gav Biyan Bozan Rinkeby ledningen med 1-0, och i den tolfte minuten utökade Abdulfatah ”Aguero” till 2-0 för hemmalaget.Bortalaget Långholmen FC reducerade och kvitterade före halvtidspausen.  Rinkeby United tog över ledningen 3-2 med vacker frisparksmål i 59:e minuten av Zalif Sener.  

Långholmen kom tillbaka i matchen i den 82:a minuten och kvitterade till 3-3 som också blev slutresultatet.  

Rinkeby United är en poäng efter serieledarna med fyra omgångar kvar.   

De avslutande omgångarna blir en rysare
Rinkeby United ligger på delad andra plats med samma poäng som IFK Lidingö FK och Järla IF, och en poäng bakom serieledarna Reymersholms IK.  

De fyra topplagen har varandra kvar att möta. Där kommer serien att avgöras och vilket lag som tar platsen i division 3, samt vilket lag som tar andra platsen och får en kvalplats.  

Nästa match för Rinkeby United är borta mot Järla IF fredagen den 18 september.

Text och bilder: Said Ali
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Folkfest på Husby gård när Italien vann EM-finalen

EM-finalen på Husby gård blev en riktig folkfest. Hundratals kom för att följa fotbollsmatchen mellan England och Italien. – Jag är jättenöjd, sade Robin Quaison, som var på plats när stiftelsen som bär hans namn, arrangerade visningen.

Föreningslivet diskuterades när Järva röstar drog igång

Hur mår Järvas föreningsliv? Det var ämnet för första paneldebatten under eventet Järva röstar, som ägde rum under lördagen i Folkets Husby. – Föreningslivet mår som människorna mår, konstaterade Ari Karim, representant för föreningen Ort till Ort.

Cherrie blåser av samarbete med modesajten NA-KD

Efter en kritikstorm mot modeföretaget NA-KD tagit fart i veckan, valde Västerorts egna R&B-stjärna Cherrie att avbryta det kommande samarbetet. NA-KD anklagas för bland annat obetald övertidsarbete, minimilöner och en mobbningskultur.

Möt Nooshi Dagostar på Zoom imorgon

Imorgon den 25 februari gästar Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dagostar ett digitalt Town Hall Meeting som arrangeras av Stiftelsen The Global Village.