Matchen mellan Rinkeby United FC och Långholmen FC på Knutby BP slutade oavgjort 3-3 (2-2) och därmed tappade Rinkeby United serieledningen till Reymersholms IK.

Rinkeby United fick en kanonstart på hemmamatchen mot Långholmen FC. Redan i den andra minuten gav Biyan Bozan Rinkeby ledningen med 1-0, och i den tolfte minuten utökade Abdulfatah ”Aguero” till 2-0 för hemmalaget.Bortalaget Långholmen FC reducerade och kvitterade före halvtidspausen.  Rinkeby United tog över ledningen 3-2 med vacker frisparksmål i 59:e minuten av Zalif Sener.

Långholmen kom tillbaka i matchen i den 82:a minuten och kvitterade till 3-3 som också blev slutresultatet.

Rinkeby United är en poäng efter serieledarna med fyra omgångar kvar.

De avslutande omgångarna blir en rysare
Rinkeby United ligger på delad andra plats med samma poäng som IFK Lidingö FK och Järla IF, och en poäng bakom serieledarna Reymersholms IK.

De fyra topplagen har varandra kvar att möta. Där kommer serien att avgöras och vilket lag som tar platsen i division 3, samt vilket lag som tar andra platsen och får en kvalplats.

Nästa match för Rinkeby United är borta mot Järla IF fredagen den 18 september.

Text och bilder: Said Ali
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Byggtekniska gymnasiet i Kista läggs ned?

Stockholms byggtekniska gymnasium kommer med största sannolikhet att läggas ned. Det står klart sedan gymnasiedirektör Peter Lyth besökte skolan i Kista. Därmed förlorar Järva och Järvas elever sitt yrkesgymnasium.

Tamt Husby FF föll mot Erikslunds KF på bortaplan.

Husbys möjlighet till avancemang till Division 3 försämrades rejält efter förlusten borta mot Erikslund med 2-1 (2-1).