Fyra porträtt på borgarråden.
Town Hall Meeting med borgarråden i Stockholm.

Global Village anordnar ett digitalt Town Hall Meeting med den politiska majoritetens borgarråd imorgon, tisdag, kl. 18-20. Hur kan Stockholm blir mer jämlikt? Vilka frågor tycker du är viktiga? Miljön? Skolan? Arbetslösheten? Äldreomsorgen? Nu kan du diskutera utvecklingen med dem som styr Stockholms stad.

Medverkande:
Jan Jönsson (L), socialborgarråd
Isabel Smedberg-Palmqvist (L), skolborgarråd
Erik Slottner (KD), äldre- och trygghetsborgarråd
Karin Ernlund (C), arbetsmarknad och integrationsborgarråd

Samtalet modereras av Melody Farshin.

Här hittar ni inbjudan och anmälan: https://invajo.com/l/Qej7XDenEr

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu öppnar Tensta Träff igen

Imorgon är det invigning av Tensta Träff. Lokalerna öppnar igen, men troligtvis bara till sista februari.  – Det är uppförsbacke, men vi försöker göra det bästa av situationen, säger Farida Al-Abani från Studiefrämjandet. 

Den 31 juli blir 50 familjer i Tensta utan bostad

Sista juli kommer 50 barnfamiljer att sägas upp från sina lägenheter på Elinsborgsbacken 7 i Tensta. SHIS bostäder har inga ersättningslägenheter att erbjuda.  – Familjerna har ett eget ansvar, säger stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell.

Tuff budget även i Spånga-Tensta

Det blir tydliga neddragningar om den nya budgeten i Spånga-Tensta klubbas igenom. Avdelningen för Stadsdelsutveckling föreslås försvinna och Medborgarvärdarnas framtid är osäker. Enligt förvaltningens förslag till budget 2019 är budgeten till området Nämnd och administration 15,4 miljoner. Det kan jämföras med budgeten 2018 som var 44,4 miljoner. Det är en minskning på 29 miljoner. 

Man i Tensta skjuten i benen

Strax efter 22.30-tiden på måndagskvällen kom det ett larm om en skjutning…