DEL 2. Året börjar närma sig sitt slut och vi gav oss ut på torgen för att fråga Järvaborna vad de önskar sig inför det kommande året. Här är svaren vi fick:

 

Lisbeth Bornehed, 71, Rinkeby:
–  Ett bättre leverne. Jag vill behålla hälsan och fortsätta må bra.

Walid Josse, 26, Husby:
– Min önskan är att år 2019 blir ett år där många fler jobbar mot sina drömmar, och att fler sträcker ut sin hand istället för att trampa ned på andra människor på vägen mot sin egen framgång.

 

 

 

 

 

Khadiga Adem, 26, Husby:
–  Min önskan är att det dödliga våldet världen över upphör.

Ali Salmi, 29, Husby:
–  Min önskan är att politikerna tar sitt jobb på allvar och börjar bry sig om vad som händer ute i förorterna, och tillsammans med folk i förorten kommer fram med en lösning på hur vi kan stoppa alla skjutningar.

Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Satsning på studier och arbete i Husby

Nu är stadsdelshuset i Husby centrum invigt. Medborgarkontoret, Familjehuset med öppen förskola, ungdomsgården Reactor och Studier&Arbete finns under ett och samma tak.

Misstänkt skottlossning i Tensta

Vid 20.17 på söndagskvällen rapporterar polisen om misstänkt skottlossning i Tensta. Ingen skadad är anträffad. Flera polispatruller är på plats.

Kista busstorg får nya vindskydd

Tre av totalt elva nya vindskydd är på plats på Kista busstorg i syfte att skapa en tryggare och trivsammare stadsmiljö. Bussresenären Nadia säger dock att hon önskar att vinskydden hade installerats innan vintern kom.

Äntligen! Snart är plaskdammen i Nydalsparken klar!

Nu på måndag, den 15 juni, då finns det äntligen vatten i plaskdammen i Nydalsparken i Tensta. Det skulle dröja tre år, och tre somrar, innan plaskdammen rustades upp.