En ung man i Rinkeby hittades skjuten i magen igår kväll. När han fördes till sjukhus var han vid medvetande och talbar, rapporterar polisen på sin hemsida.

Polisen fick ett larm vid kvart över åtta på kvällen. En ung man, född 2002, hade hittats utomhus i Rinkeby, skjuten i magen. Polisen åkte med honom till sjukhuset för att få veta närmare vad som hänt. Andra patruller sökte vittnen till händelsen och det som tros vara en brottsplats spärrades av.

En helikopter var under en tid uppe i sökandet efter misstänkta gärningspersoner. Polisen undersökte också Rinkebys tunnelbanestation.

Händelsen rubriceras som försök till mord alternativt dråp. Tidigt i morse var fortfarande ingen misstänkt gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Månadens lopp på gräs gick fort

Årets nionde Tensta Rinkeby Grass Run blev en duell mellan de två senaste loppens vinnare, Leo Strandhäll från Spånga, och Iannis Constantin från Rinkeby, som leder poängligan.

I sommar kommer djuren tillbaka till Spånga by

Det blir sommarläger och öppen verksamhet på 4H-gården i Spånga by i sommar.  – Vi är verkligen glada att 4H-gården kan öppna igen. Spånga by har många besökare på sommaren, säger Victoria Callenmark, biträdande stadsdelsdirektör Spånga-Tensta Stadsdelsförvaltning.

Idag har Rinkeby Matcenter öppnat igen

Rinkeby Matcenter har varit stängt i över en vecka. Butiken har haft problem med kassasystemet, men idag fungerar butiken som vanligt igen.

När aktiveras krisstödet i stadsdelen?

En ung man hittades död i Spånga i morse och stadsdelen drog igång ett krisstöd. En läsare ringer och frågar: – Vem avgör när krisstöd sätt in? Varför fanns inget krisstöd i Tensta vid senaste mordet?