Polishelikopter

En man hittades knivstucken vid Spånga IP på fredagseftermiddagen. Mannen är förd till sjukhus och skadeläget är allvarligt, men stabilt, uppger polisen.

Polisen fick larm 14.02 om en skadad person. På platsen hittades en man med stickskador som fördes i ambulans till sjukhus.

Polisen har flera patruller på plats och helikopter hovrar över området.  Nu hör polisen vittnen och en förundersökning om försök till mord har inletts.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Husbyfestival i ett soligt centrum som aldrig blir färdigt

Årets Husbyfestival var en blandning av musik och mat, sockervadd och brända mandlar, samhällsinformation och partireklam. Solen sken och god stämning.  – Men det är lite folk jämfört med tidigare, sade Nada Yussuf, som satt utanför Medborgarkontoret.

Rinkebys nya muralmålning invigd!

Muralmålningen i Bredbysalen i Rinkeby Folkets Hus är invigd. Nu är nattvandrande mammor, ett litet barn som styr polishelikoptern och Rinkebyprofilerna Hagi Farah och Ibo Njie förevigade på väggen. – Det är fint, väldigt fint. Jag är glad att se mammorna ta över torget, sade Hagi Farah.

I Kämpingehallen samlas muslimer både till suhur och iftar

I Kämpingehallen i Tensta samlas muslimer under ramadan. Där serveras suhur, måltiden som inleder fastan, och iftar, måltiden som bryter fastan.  – Vi kan dela ut allt gratis och det är något som uppskattas högt, säger Ramsis ”Moosa” Assal, som är en av arrangörerna i moskén.

Pumpa-party

En solig septembersöndag i ett kolonilottsområde i Hjulsta har föreningen Den gulliga…