Polishelikopter

En man hittades knivstucken vid Spånga IP på fredagseftermiddagen. Mannen är förd till sjukhus och skadeläget är allvarligt, men stabilt, uppger polisen.

Polisen fick larm 14.02 om en skadad person. På platsen hittades en man med stickskador som fördes i ambulans till sjukhus.

Polisen har flera patruller på plats och helikopter hovrar över området.  Nu hör polisen vittnen och en förundersökning om försök till mord har inletts.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Framtiden oviss för moskén när Husby centrum byggs om

Förslaget om hur Husby centrum ska byggas om har bearbetats och ställs nu ut för granskning igen på medborgarkontoret i Husby. Men fortfarande är det oklart vad som ska hända med moskén i Husby.

Vad händer med stallet på Eggeby gård?

Stallet på Eggeby gård har varit stängt en längre tid. Hästarna är borta och hagarna växer igen. Men snart slår stallet upp sina dörrar för en ny hyresgäst.

Rån på Hjulsta torg idag

Polis har ryckt ut till Hjulsta torg med anledning av att personal i en kiosk blivit utsatt för rån. Polisen larmades strax före klockan 12 på måndagen.

Gratis fotbollsträning för barn på Knutby bollplan

Ända sedan skolavslutningen för ett par veckor sedan har Som United kört öppen gratisträning för alla fotbollssugna barn mellan 6 och 15 år varje vardagskväll. Mellan klockan 16 och 20 är alla som vill välkomna till Knutby bollplan i Rinkeby.