Tensta Centrum fyller 50 år och firas den 13-16 november. Inför festligheterna letar Isabel Enberg från FastPartner efter historiska bilder av Tensta och Tensta Centrum. De bästa bilderna förstoras upp och visas i centrum under firandet.

Det behöver absolut inte vara professionella bilder, utan det går lika bra med foton från en gammal Kodak instamatic-kamera. Det kan vara bilder på familjen, vänner, nya bilen, cykel, ja, nästan vad som helst.

De bästa bilderna kommer förstoras upp och sättas upp inne i centrum under firandet. När festen är slut får ägaren till bilden den förstorade kopian att ta med sig hem.

Mejla bilder, eller tips, till redaktionen@nyhetsbyranjarva.se

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hyresgästföreningen satsar på unga i orten

Hyresgästföreningar har dragit igång en satsning för att aktivera barn och ungdomar. – Vi vill ge makt åt unga, sade Melody Sadeghi, som är projektledare för ungdomssatsningen.

16- och 17-åringar kan boka vaccintid på måndag

Med start på måndag den 9 augusti kan 16- och 17-åringar i Stockholms län boka tid för vaccination. Region Stockholm påbörjar arbetet med nästa åldersgrupp inför skolstarten för att minska smittspridningen.

Järvafältet räcker till för alla

Järvafältet räcker till för alla är en inspirationsfilm riktad till familjer i Järva. Kista SC vill, i samverkan med Healthy Women och Tech Tensta, skapa förutsättningar för att fler familjer tar sig ut på Järvafältet.

Mat och mingel med FN-förbundet

FN-ambassadören Nawaal Ali Salad hade inbjudit talare från hela Sverige till ett event i Akalla den 8 mars. Arrangemanget ville stärka tjejer och kvinnor.  – Ni från orten, ni är framtiden, sade Nawaal Ali Salad.