Ikväll är det dags för möte i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd 18.00 i Tensta Träff. Precis som i Rinkeby-Kista är trygghetsarbetet en av punkterna på dagordningen.

Trygghetsstrategin för Järva för åren 2020-2025 ska föredras och klubbas på mötet ikväll. Det är ett arbete som ska drivas gemensamt med Rinkeby-Kista och en modell som importerats från New York.

Ett första inriktningsbeslut ska också antas gällande flytten av stadsdelsförvaltningen till fastigheten som tidigare varit servicehus i Tensta.

Ikväll kommer det att bli information från staden centralt om de mobila ordningsvakterna kl 18.00, och därefter är det allmänhetens frågestund som vanligt.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Flera möten i Järva ställs in på grund av Coronaviruset

Flera planerade event i Järva ställs in. Föreningsdagen i Tensta centrum blir inte av, Öppet Hus i Kista folkhögskola inte heller och fredagsbönen i Kista är inställd imorgon.

Tvättstuga brann i Rinkeby i natt

Strax efter 01, natten mellan måndag och tisdag, kom larmet till räddningstjänsten. En fristående tvättstuga och samlingslokal i Rinkeby brann kraftigt. Polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand.

Mer biltrafik på Järvafältet när E18 breddas

Mellan Hjulsta och Akalla pågår bygget av motorvägen Förbifart Stockholm för fullt. Men redan nu, nio år innan vägen ska vara klar, konstaterar Trafikverket att trafikmängderna blir för stora. Därför planeras nu för ännu större trafikplatser och motorvägar. Fram till 1 april kan du lämna synpunkter till Trafikverket.

Fortsatt missnöje i Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning

Nu har de flesta av tjänstemännen i Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning flyttat tillbaka till…