Ikväll är det dags för möte i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd 18.00 i Tensta Träff. Precis som i Rinkeby-Kista är trygghetsarbetet en av punkterna på dagordningen.

Trygghetsstrategin för Järva för åren 2020-2025 ska föredras och klubbas på mötet ikväll. Det är ett arbete som ska drivas gemensamt med Rinkeby-Kista och en modell som importerats från New York.

Ett första inriktningsbeslut ska också antas gällande flytten av stadsdelsförvaltningen till fastigheten som tidigare varit servicehus i Tensta.

Ikväll kommer det att bli information från staden centralt om de mobila ordningsvakterna kl 18.00, och därefter är det allmänhetens frågestund som vanligt.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nationella bombskyddet i Akalla

Det nationella bombskyddet åkte på söndagsförmiddagen till Akalla. Räddningstjänsten larmades vid halv elva till ett flerfamiljshus på grund av rökutveckling i trapphuset.

Akalla kyrka är till salu

Spånga-Kista församling, som är en del av Svenska kyrkan, har beslutat att sälja Akalla kyrka. Den 10 mars fattades beslutet vid kyrkofullmäktigesammanträdet. Det handlar om att spara pengar.

Ung man skjuten i Rinkeby

Larmet kom vid halv ett natten till tisdagen. En ung man ska ha hittats skjuten i en bil i Rinkeby. Mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador men hans liv gick inte att rädda. 

”Jag var ensam med tre barn när jag startade mitt företag”

Nu ansluter Kowsar Aden till Womenisa i Järva. – Vi vill hjälpa kvinnor att sluta underskatta sin egen förmåga. Nu är jag en del av gänget och det är en dröm som har gått i uppfyllelse, säger Kowsar Aden.