Tre maskerade gärningspersoner hade trängt sig in hos lägenhetsinnehavaren och tvingat till sig tillhörigheter från lägenheten.

 Brottsplatsen spärrades av och teknisk undersökning genomfördes. Det finns än så länge inga uppgifter om att någon har skadats vid brottet.

En förundersökning gällande grovt rån är inledd.
Polisbilar kom till platsen och helikopter hovrade över Husby.
Ingen person är gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En övertygande seger för Som United

Det blev en övertygande och klar seger för Som United i andra omgången av Stockholm Cup. Mycket rättvist besegrade de Edessa Syrianska (Div4) hemma på Knutby BP.  

”Som förvaltning står vi inte bakom ett sådant uttalande”

Kahin Ahmed har krävt en offentlig ursäkt av Rinkeby-Kistas stadsdelsdirektör Susanne Leinsköld. Anledningen var att en av förvaltningens tjänstepersoner uttalat sig om somalier i en artikel i Expressen, som många upplevt som kränkande.

Skottlossning i Rinkeby igår kväll

Två män i en personbil blev beskjutna på en parkering i Rinkeby på söndagskvällen. Ingen av dem som satt i bilen har skadats, uppger polisen på sin hemsida.

För-orten har utsett sina vinnare

Kista Science Tower var fullsatt när För-orten skulle kora värdiga vinnare i kategorierna För-kvinnor och För-samhället. Från 290 deltagare var nu sex kvar i finalen. 100 000 kronor vardera fick FEMI och Elsa & Sam.