Nyhetsbyrån Järva publicerade sin första artikel i juni 2018. Nio månader senare kan vi mäta oss med de lokala gratistidningar som sedan länge funnits i området.

Mer än 270 artiklar har vi publicerat och över 30 lokala skribenter har medverkat. Vi har fördubblat antalet läsare per månad sedan i höstas och ligger nu på en jämförbar nivå med lokaltidningarna. 

Nu erbjuder vi företag, organisationer och myndigheter, som vill nå ut till Järvaborna, att annonsera i Nyhetsbyrå Järva. Våra annonser fungerar lika bra på datorskärm, som på padda och i mobil. 

Kontakta oss på:

annonser@nyhetsbyranjarva.se för mer ingående information.

Redaktionen
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Annie Lööf lovar en väg bort från utanförskapet

Annie Lööf lovade en ljusare framtid och menade att Centerpartiets förslag visar en väg ut från utanförskapet. – Vi har föreslagit en rad åtgärder för bättre integration, som ett integrationsår då man varvar praktik med yrkessvenska.

De har anmält Rinkeby-Kista för diskriminering

De tröttnade på att bli bortsorterade när de sökte jobb i Stockholms stad. Trots rätt utbildning fick de inte ens komma på intervju i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning. Nu utreder Diskrimineringsombudsmannen deras fall.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 20. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.

Ny mosaik ska få tenstabor att återvinna mer

I lördags var det invigning av konsten på Tisslingeplans miljöstuga i Tensta. Tio konstintresserade ungdomar fick som sommarjobb att skapa mosaikbilder av återvunnet material med hjälp och handledning av Remakebolaget.