Nyhetsbyrån Järva publicerade sin första artikel i juni 2018. Nio månader senare kan vi mäta oss med de lokala gratistidningar som sedan länge funnits i området.

Mer än 270 artiklar har vi publicerat och över 30 lokala skribenter har medverkat. Vi har fördubblat antalet läsare per månad sedan i höstas och ligger nu på en jämförbar nivå med lokaltidningarna. 

Nu erbjuder vi företag, organisationer och myndigheter, som vill nå ut till Järvaborna, att annonsera i Nyhetsbyrå Järva. Våra annonser fungerar lika bra på datorskärm, som på padda och i mobil. 

Kontakta oss på:

annonser@nyhetsbyranjarva.se för mer ingående information.

Redaktionen
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Alexander Assals bilder visar ortens fina sida

I ett samarbete med Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning visar Alexander Assal upp sin vackra motiv i Kungsträdgården. Där bland körsbärsträden finns skyltar med bilder från Rinkeby. – För mig är det extra viktigt att visa upp ortens fina sida, säger han. 

”Våld handlar inte om biologi”

– Attityder till våld är något man lärt sig. Våld handlar inte…

Varför flyttas 179:ans hållplats?

Hållplatsen för buss 179 i Kista centrum ska flyttas ut till en…

För-orten har utsett sina vinnare

Kista Science Tower var fullsatt när För-orten skulle kora värdiga vinnare i kategorierna För-kvinnor och För-samhället. Från 290 deltagare var nu sex kvar i finalen. 100 000 kronor vardera fick FEMI och Elsa & Sam.