Avbytarbänken denna vecka handlar om Moise Kean – inbytt och utbytt. Arsenals aktier sjunker. Rom-lagen nosar på toppen. Rino Gattuso ny tränare i San Paolo. Om Dejan Kulusevski & Alexander Isak, uppladdningen inför El Clásico och Champions League-lottningen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Galdem a talk #60 snackar på

I veckans avsnitt snackar Galdem om en massa olika saker, precis som de brukar göra, ingen röd tråd eller något manus. De kör bara. De pratar om allt som hänt hittills under sommaren, och även om serier som de kollar/har kollat på och hur DÅLIG Pretty Little Liars var. Bara som exempel.

Mansib överlägsen i Tensta Rinkeby Grass Run

I årets tionde Tensta Rinkeby Grass Run överraskade Rinkebys Jonis Serry och Mikiel Gimli med att ta ledningen och behålla den hela vägen ner till Hjulsta fågelsjöar.

Galdem A Talk: Gods timing is always right

Galdem A Talk är tillbaka med sitt första avsnitt för 2020. Det är också starten för poddens tredje säsong. Det handlar om allt mellan himmel och jord; om hur 2020 sett ut hittills, vilka realityserier de vill vara med, vad de tycker om Kalifat och annat som cirkulerar runt på sociala medier. Enjoy!

Rinkeby Run deltog i världens största terränglopp

Fyra löpare från Rinkeby Run deltog i Lidingöloppet, världens största terränglopp. Jonis Serry, Elena Osokina, Noah Örtegren och Mårten Westberg fanns med bland de 10 000 löparna.