Polishelikopter

Larmet kom vid halv ett natten till tisdagen. En ung man ska ha hittats skjuten i en bil i Rinkeby. Mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador men hans liv gick inte att rädda. 

Enligt Aftonbladet ska mannen ha skjutits i huvudet av fyra maskerade gärningsmän. På tisdagsförmiddagen meddelade polisen att den skottskadade mannen hade avlidit och att de anhöriga underrättats.

Fem män i åldern 20–30 år har gripits misstänkta för mord. En av de gripna uppges vara en känd rappare.
– De ska höras under dagen, säger Towe Hägg, som är polisens presstalesperson.

Polisen har tagit bort avspärrningarna runt brottsplatsen på Hjulstavägen och har avslutat den tekniska undersökningen. De kommer att fortsätta utredningen med att gå igenom övervakningsfilmer och prata med vittnen och boende i området.

Texten uppdaterades 31 december klockan 13.31

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Promenera till skolan med Järvas Idrottsmammor!

Inte ens hälften av eleverna i Kista International School kommer till skolan just nu. Antingen har de förkylningssymtom, eller så är de rädda att bli smittade på bussen i tunnelbanan. Men nu organiseras gemensamma promenader till skolan.

Första beslutet fattat om Tensta Träff och Tensta gymnasium

Majoriteten i SISAB:s styrelse beslutade igår att Tensta Träff och Tensta Gymnasium ska läggas ut till försäljning. Socialdemokraterna och Vänsterpartiet reserverade sig mot beslutet.

Domarna i Al Azhar-målet överklagas

Förre ordföranden i Al Azharstiftelsen, Bashir Aman Ali, bestrider tingsrättens dom på alla punkter och överklagar domen. Detsamma gör de övriga före detta ledamöterna i stiftelsens styrelse.

Löparakademin är igång igen

Löparakademin i Tensta samlas två gånger i veckan i Blå huset och tränar i området. – Alla är välkomna hos oss. Sist på träningen var vi ungefär 20 personer, men vi brukar bli upp till 30 personer, säger Senhit Berhane, en av Löparakademins nya ledare.