Hur tänker de ansvariga på kommunen? De gör i ordning Tenstagången med nya bänkar. Men vi kan inte sitta där, eftersom duvorna har tagit över. 
 
Tenstagångens träd har beskurits, men inte alla träd. Träden i mitten av gången har de lämnat. Varför det?
 
Duvorna sitter i träden ovanför parkbänkarna och skiter. Vi pensionärer, som brukar sitta på bänkarna när vädret är fint, kan inte längre göra det. Bänkarna är fulla av fågelträck.
 
Kommer alla träd att beskäras? Eller är det meningen att det ska vara så här?
 
Panayotis Hatzipavlis
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vad menar den biträdande rikspolischefen egentligen?

”De här barnen har ingen ambition av att bli en del av samhället utan de har en ambition redan från födseln av att ta över i kriminalitet. Där är vi i Sverige ganska naiva.” Det sade biträdande rikspolischef Mats Löfving I P1:s lördagsintervju igår. 

Vad tänker politikerna göra?

Vad tänker politikerna göra för ungdomarna? Särskilt för de ungdomar som står…

Vi vill vara med och bestämma om vår framtid

Reactor är viktigt för oss och vi vill nyansera bilden som Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning och många politiker har av oss unga. Vi är kritiska till hur översynen har gjorts, hur beslutet har fattats och till förslaget att lägga ned Reactor.

Vi beklagar sorgen innerligt

Det finns inga ord till familjerna som mist sitt barn, vi beklagar sorgen ni får utstå. Det är fruktansvärt att en ung människa aldrig får bli vuxen och vi vill uttrycka vår förtvivlan över att ert barn, syskon, vän och släkting inte får bli vuxen och leva sitt eget liv. Vi beklagar sorgen innerligt.