Hur tänker de ansvariga på kommunen? De gör i ordning Tenstagången med nya bänkar. Men vi kan inte sitta där, eftersom duvorna har tagit över. 
 
Tenstagångens träd har beskurits, men inte alla träd. Träden i mitten av gången har de lämnat. Varför det?
 
Duvorna sitter i träden ovanför parkbänkarna och skiter. Vi pensionärer, som brukar sitta på bänkarna när vädret är fint, kan inte längre göra det. Bänkarna är fulla av fågelträck.
 
Kommer alla träd att beskäras? Eller är det meningen att det ska vara så här?
 
Panayotis Hatzipavlis
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Det är uppror i tvättstugan på Rinkebysvängen!

På Rinkebysvängen är det uppror bland hyresgästerna. De nyrenoverade tvättstugorna fungerar dåligt. Tvätten blir varken ren eller torr. Nikoletta Dolfin berättar om läget.

”Vi kan lösa det här tillsammans!”

I söndagens solsken bestämmer jag mig för att ta en promenad till Willys i Rissne, som många av oss på Rinkebysvängen brukar göra.  På vägen strax utan för Rinkebysvängens hyreslägenheter möts jag av en vanlig syn – berg av sopor och slängda möbler.

Benjamin Dousa, matcheckar är inte valfrihet!

Benjamin Dousas och Muf:s krav på att införa matcheckar i stället för försörjningsstöd är ett synnerligen ogenomtänkt förslag. Människor använder inte försörjningsstöd till lyxkonsumtion, helt enkelt för att det inte finns utrymme för det. 

”Grattis Elin, 90 år idag!”

Vi vill gratulera dig, Elin Söderblom i Husby, som idag fyller 90 härliga år! Du är den som alltid nyfiken sprider så mycket glädje och energi omkring dig.