Flera polispatruller är på plats i Hjulsta efter larm om skottlossning vid niotiden ikväll. En person är allvarligt skadad och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

Larmcentralen tog emot flera samtal om smällar som lät som skottlossning i Hjulsta strax före klockan 21 på tisdagskvällen. En person har hittats liggande på marken med allvarliga skottskador och förts till sjukhus. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Brottsplatsen har spärrats av och polisens patruller söker i området och pratar med vittnen. Det finns uppgifter om att två personer setts springa från platsen.

Tunnelbanetrafiken till Hjulsta är åter igång efter tidigare stopp på grund av händelsen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby avspärrat efter skottlossning

Klockan 16.43 fick polisen larm om misstänkt skottlossning i Rinkeby. Flera polisbilar, ambulanser och en polishelikopter skickades till platsen och ett stort område spärrades av. 

Nu öppnar vaccinationerna för de under 60

Från och med klockan 11.15 idag är vaccinationsbokningen i Stockholm även öppen för personer som är mellan 55 och 59 år gamla. Därmed är fas fyra inledd i regionen och fler åldersgrupper kommer successivt att få tillgång till vaccinet.

Rinkeby Stars blev fotbollsturneringen Seukis segrare 2019

Finalen i fotbollsturneringen Seuki gick av stapeln igår på Spånga IP. Matchen avgjordes på straffar och vinnaren blev Rinkeby Stars.

Mordförsök vid Spånga kyrka

En man i 25-årsåldern utsattes för grov misshandel vid Spånga kyrka på torsdagskvällen. Han fördes till sjukhus med allvarliga skador.