En ung man avled inatt på sjukhus efter att ha blivit allvarligt skottskadad på tisdagskvällen i Hjulsta. Sex personer har gripits och en förundersökning om mord är inledd.

Det var omkring 21 igår kväll som polisen fick larm från flera personer som hört vad de uppfattade som skott i Hjulsta. En ung man hittades allvarligt skadad på marken och fördes till sjukhus där han senare avled.

Polisen uppger att den avlidne är 18 år gammal och att hans anhöriga är underrättade. Sex personer sitter för närvarande frihetsberövade med misstänkta kopplingar till fallet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Misstänkta brott i Järva i helgen

Ett misstänkt mordförsök i Rinkeby, en misstänkt våldtäkt i Kista och ett misstänkt mordförsök i Husby har rapporterats under helgen.

Man skjuten i Tensta tidigt i morse

Klockan var 02.33 när polisen fick samtal om att en man i Tensta blivit skjuten utomhus. Det är oklart hur svårt skadad mannen är, men polisen uppger att han var vaken och talbar när han fördes iväg i ambulans till sjukhus.

” Stöd till ett liv utan kriminalitet”

Finns det extremism i Rinkeby-Kista? Påverkar världens konflikter radikaliseringen? – Svaret är…

ISMG utnyttjar arbetarna och lurar arbetsförmedlingen

Ahmed kom som flykting till Sverige för fem år sedan. Efter fyra år som arbetssökande fick han ett nystartjobb i ett företag som satt i system att maximalt utnyttja sin arbetskraft. – De får drygt 5000 mindre i månaden än vad kollektivavtalet föreskriver, säger Göran Kärrman på Arbetarcentrum i Husby.