Polishelikopter

Över Järva hörs polisens helikoptrar alldeles för ofta. Men om de hovrar på låg höjd denna vecka beror det troligen på att polisen övar.

Polismyndigheten skriver på sin hemsida att det är Nationella operativa avdelningen, Noa, som genomför en övning i Stockholmsområdet.

Under övningen kommer en eller flera polishelikoptrar stundtals att befinna sig på låg höjd på olika platser i Stockholmsområdet, vilket kan väcka uppmärksamhet hos allmänheten.

Övningen, som äger rum under dagtid, inleddes igår och pågår till och med imorgon, onsdag. 

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Oavgjort för Rinkeby United mot Mariebergs SK

När Rinkeby United mötte Mariebergs SK på torsdagskvällen i Division 4 mellersta, blev resultatet oavgjort, 1–1 (0-1).

KTH Kista ger inspiration till unga i Järva

KTH höll inspirationsdagar i förra veckan. De bjöd in högstadieelever till sitt campus i Kista där elever från närområdet under tre dagar provade på olika teknologier och fick inspiration och information om studier på KTH. – Tidigare bjöd vi in gymnasieelever, men nu är det första gången vi satsar på målgruppen högstadieelever, säger Alexandra Leyton, projektledare för eventet.

Krockad bro fortfarande avstängd

Gångbron i Rinkeby som skadades förra veckan när en lastbil körde in i den är fortfarande avstängd, tio dagar efter olyckan.

De ska ge stöd till unga som samhället tappade bort

I maj 2018 invigdes Studier och Arbete i Rinkeby och idag finns en motsvarande verksamhet även i Husby. – Vi är otroligt stolta över vår verksamhet och att behovet finns är självklart, säger Annika Ström, som är tillförordnad enhetschef för Studier & Arbete och har varit med från start.