Polishelikopter

Över Järva hörs polisens helikoptrar alldeles för ofta. Men om de hovrar på låg höjd denna vecka beror det troligen på att polisen övar.

Polismyndigheten skriver på sin hemsida att det är Nationella operativa avdelningen, Noa, som genomför en övning i Stockholmsområdet.

Under övningen kommer en eller flera polishelikoptrar stundtals att befinna sig på låg höjd på olika platser i Stockholmsområdet, vilket kan väcka uppmärksamhet hos allmänheten.

Övningen, som äger rum under dagtid, inleddes igår och pågår till och med imorgon, onsdag. 

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ont om p-platser vid Järvabadet

Järvabadet är dimensionerat för 3 000 besökare – per dag. Badet har planerats i 40 år och när det är klart finns det inte en enda parkeringsplats!? Så skrev Karin Ploen, ersättare i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd för Fi, till Stockholms stad. Nyhetsbyrån Järvas reportrar gick till Järvabadet för att undersöka saken.

Lärare och personal på Hjulsta Grundskola har fått nog

Lärare och övrig personal på Hjulsta grundskola saknar förtroende för skolans rektor och krävde redan i våras att hon omedelbart entledigas från sitt uppdrag. – Problemen kvarstår, vi är mycket trötta, säger en lärare som arbetar på skolan.

Aysha Jones blev Årets viktigaste mama

Isatou Aysha Jones utsågs idag till Årets viktigaste mama av Expressen och tidningen Mama. Aysha Jones är entreprenör, trebarnsmamma och initiativtagare till Black Lives Matter Sweden.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 19. Idag är det 8 maj, och idag och imorgon, firas…