Polishelikopter

Över Järva hörs polisens helikoptrar alldeles för ofta. Men om de hovrar på låg höjd denna vecka beror det troligen på att polisen övar.

Polismyndigheten skriver på sin hemsida att det är Nationella operativa avdelningen, Noa, som genomför en övning i Stockholmsområdet.

Under övningen kommer en eller flera polishelikoptrar stundtals att befinna sig på låg höjd på olika platser i Stockholmsområdet, vilket kan väcka uppmärksamhet hos allmänheten.

Övningen, som äger rum under dagtid, inleddes igår och pågår till och med imorgon, onsdag. 

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Trafikförvaltningen tror att information kan lösa trängseln

Antalet resenärer i lokaltrafiken måste minska för att hindra smittspridning. Trafikförvaltningen i Region Stockholm tror att mer information ska lösa problemet med trängsel.

En omdiskuterad park för discgolf

I slutet av september togs beslut i Kyrkogårdsnämnden om att börja bygga…

Vart ska ungdomarna i Järva gå på sin fritid?

I Rinkeby och övriga stadsdelar har det alltid funnits en fritidsgård att gå till – årets alla dagar. Så är det inte längre. Av olika skäl har fritidsgårdar och öppna mötesplatser för de lite äldre varit stängda under kortare eller längre perioder.

För-orten har utsett sina vinnare

Kista Science Tower var fullsatt när För-orten skulle kora värdiga vinnare i kategorierna För-kvinnor och För-samhället. Från 290 deltagare var nu sex kvar i finalen. 100 000 kronor vardera fick FEMI och Elsa & Sam.