Klockan var 02.33 när polisen fick samtal om att en man i Tensta blivit skjuten utomhus.
Det är oklart hur svårt skadad mannen är, men polisen uppger att han var vaken och talbar när han fördes iväg i ambulans till sjukhus.

Den misstänkta brottsplatsen vid Nydalsparken är avspärrad. Polisen arbetar med att samla in information om det inträffade. De pratar med vittnen, knackar dörr och genomför förhör.

En teknisk undersökning av brottsplatsen kommer att göras.

En förundersökning gällande försök till mord är inledd.

Ingen är i nuläget gripen för händelsen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Het debatt på Folkets Husby igår kväll

När Kulturhuset Stadsteaterns debatturné gästade Folkets Husby under onsdagskvällen var samtalet minst sagt ettrigt. Amie Bramme Sey modererade samtalet om bilden av förorten som kom på villovägar på grund av en kontroversiell bok, vars författare var med i panelen.

Medborgardialogen i Tensta fick kritik av medborgarna

”Att använda våld är något vi lär oss. Det betyder att det…

Nu har Socialt center i Husby dragit igång igen

Fick du inte din lön? Riskerar du att bli vräkt? Varje tisdag, mellan 17 och 19, finns Socialt center utanför Folkets Husby eller inne i kaféet.  – Kom hit, få hjälp och ta fajten tillsammans, säger Basar Gerecci från Rörelsejuristerna.

DO lägger ned ärendet mot förvaltningen i Rinkeby-Kista

Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning anmäldes till Diskrimineringsombudsmannen, DO. Nu läggs ärendet ned.  – Jag har vänt mig till mitt fackförbund och hoppas att de driver frågan vidare, säger Kahin Ahmed.