Ingen av dem som satt i bilen har skadats, uppger polisen på sin hemsida.

Larmet kom till polisen 23.18 igår kväll. Enligt uppgifter i Aftonbladet var det två män i 40-årsåldern som utsattes för mordförsök.

Polisen har spärrat av brottsplatsen och genomför dörrknackning för att tala med personer som kan ha sett eller hört något.

En förundersökning rubricerad försök till mord har inletts. Ingen person är gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Äntligen badsommar i Järva

Solen strålade och fick vattnet att glittra i de turkosblå bassängerna när Järvabadet invigdes. ”Äntligen”, var ordet på allas läppar. – Badet är till för barn och ungdomar i Järva och alla badälskande stockholmare, sade idrottsborgarrådet innan hon klippte bandet.

”De tolkar inte statistiken korrekt”

Stiftelsen The Global Villages rapport i serien Fakta för förändring visar att arbetslösheten är högre och ekonomin sämre bland svensksomalier än bland befolkningen i övrigt. – Det är bra med fakta, men de tolkar inte statistiken korrekt, säger Mohamed Hagi Farah, den före detta medborgarvärden som har lång erfarenhet från föreningslivet i Järva.

”Ska de stänga? Oj, det har jag inte hört. Himla tråkigt”

Många av dem som besökte Erikshjälpen i Spånga blev ledsna när de fick veta att Erikshjälpen ska stänga i slutet av september.  – Ska de stänga? Oj, det har jag inte hört. Det är himla tråkigt, säger Sture Mittermaier.

Stadsdelsförvaltningen flyttar till Tensta servicehus ?

Efter tolv år, och flera upprivna beslut, föreslår den blågröna majoriteten att Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning ska flytta tillbaka till Tensta. Den här gången är det Tensta Servicehus, som ska renoveras och byggas om för att passa förvaltningens behov.