Natten till den 1 juli hittades en svårt skadad ung man på Skäftingebacken i Tensta. Nu har mannen avlidit av sina skador och polisen ber allmänheten om tips.

Brottsrubriceringen är därmed ändrad från försök till mord, till mord alternativ dråp. En teknisk undersökning har genomförts av platsen och spåren ska analyseras.
De anhöriga har underrättats.

Polisen skriver på sin hemsida att de arbetar intensivt med utredningen och uppmanar dem som har information i ärendet att kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Varför måste de utsatta betala hyra för tillfälligt boende?”

I onsdags beslutade krisledningsnämnden i Stockholms stad att tillfälliga boenden ska ordnas till dem som behöver i Järva. Men hur det ska gå till är fortfarande oklart och dessutom ska de behövande själva betala för sitt tillfälliga boende.

Just nu: Lägenhetsbrand i Husby

Det brinner i en lägenhet på Trondheimsgatan 30 i Husby. Flera brandbilar är på plats och det är stor rökutveckling. Enligt räddningstjänsten finns det även risk för spridning till lägenheterna ovanför.

Löparakademin är igång igen

Löparakademin i Tensta samlas två gånger i veckan i Blå huset och tränar i området. – Alla är välkomna hos oss. Sist på träningen var vi ungefär 20 personer, men vi brukar bli upp till 30 personer, säger Senhit Berhane, en av Löparakademins nya ledare.

Yalla Rinkeby öppnar lunchrestaurang

Nu öppnar Yalla Rinkebys lunchservering på Hjulstavägen vid Rinkebyterassen. Här serveras fem olika varmrätter, sallader och soppa med inspiration från minst lika många kök som det finns nationaliteter på arbetsplatsen.