Mohammed Abbas, Mohammaud Dini och Mustafa Atiwi.

Avbytarbänken idag samtalar om La Liga: Real Madrid blev krönta spanska mästare och Barcelona fick en ny tränare. Många hade Atletico Madrid som favoriter inför säsongen, men de hade fel. Alexander Isaks säsong, hur var den? Hur gick det för nykomlingarna? Vem blev ligans bäste spelare? Och mycket mer.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Fin fotboll när veteranerna spelade Somali Old Boys Cup

Somali Old Boys Cup 2020 arrangerades i Stockholm och blev lyckad och en väl genomförd turnering av de nystartade föreningen Barmudo FC.

21 nya skidtränare på Spånga IP

I tisdags gick 21 lärare, fritidspedagoger och andra nyckelpersoner Rinkeby Runs tränarkurs tillsammans med Stockholms Hockeyförbund och Svenska Skidförbundet. De nya tränarna har nu tillgång till alla skidorna och skridskorna på Spånga IP. Det betyder att de på kort varsel kan gå dit och hålla skidåkning med elever på den egna skolan.

Storseger för Som United borta mot Lidingö

Efter en trög start och tidigt underläge med 1-0 efter två minuter, kom Som United i gång och vann matchen mot IFK Lidingö BK med 6-3.  – En stark laginsats, sade tränarna Mohamed, Zaki och Hatum efteråt.

Tensta Rinkeby Grass Run avgjort

Nu har det trettionde loppet Tensta Rinkeby Grass Run avgjorts och det var också 2019 års sjunde lopp.  Det avgjordes på sista raksträckan och klar segrare blev Mansib.