Vecka 35. Efter ett uppehåll under juli och semestermånaden, så fortsätter nu Fatuma Abdullahi Mohamed med sina uppskattade nyhetssammanfattningar på somaliska. Hon rapporterar om pandemins utveckling och om vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Fullt hus hos För-orten i Kista

Under förra helgens storslagna event på Bridge i Kista galleria hade ett flertal stolar ställts ut och det blev fort fullsatt. Det bjöds på färsk hallondricka och godsaker. – Grundidén är att lyfta fram och stärka förebilder som vågar gå efter sina drömmar, sade Deqa Abukar från BLING. 

Det blev inga praktikplatser vid bygget av polishuset i Rinkeby

Det blev inga praktikplatser för unga vid bygget av polishuset. Anledningen var höga säkerhetskrav. Istället blev det en handledare hos Fryshuset och en målad vägg.  Praktikanter och byggnadsarbetare skulle komma från närområdet. Så lät det när NCC tog det första spadtaget till det nya polishuset i slutet på 2017. Så blev det inte.

Lärare och barn beskjutna med plastkulor

En främmande person utanför Husbygårdsskolan har skjutit med en soft air gun mot skolan. Tre barn och en lärare uppges ha träffats av gummikulorna. Polisen är på plats.

Vad har ASAP Rocky i fickan?

Vad har ASAP Rocky i fickan? Jo, biljetter till sin konsert i Globen ikväll. Han delade ut gratis biljetter när han besökte Fryshuset grundskola tidigare idag.