Dansaren och artisten Imenella tar över Kulturhuset under sista helgen i oktober, om du inte orkar vänta kommer ett smakprov redan ikväll. Hon bjuder på konsert och dansworkshop tillsammans med sin feministiska dansgrupp Unruly. 

Idag, lördag den 19 september, håller Imenella en konsert på den nyrenoverade Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels torg klockan 20. Konserten kommer att livestreamas på Kulturhusets hemsida och på deras Facebooksida. 

Senare i höst mellan den 30 oktober och 1 november tar Imenella över kulturhuset och bjuder in till fler konserter och dansworkshops med Unruly Gang. Det kommer även finnas möjlighet till samtal med artisten.

Zamzam Bouraleh



Lämna ett svar
You May Also Like

Tensta calling – lyssna på en radiodokumentär i fyra delar

P1:s dokumentärserie handlar om Fariah, hennes familj och vänner i Tensta. Fariah har tröttnat på våldet och dödsskjutningarna och hon har bestämt sig för att få de kriminella killarna att prata om känslor.

Skott mot bostäder i Tensta rubriceras som mordförsök

Sent igår kväll besköts ett bostadshus i Tensta. Endast fasaden på huset kom till skada men polisen utreder händelsen som mordförsök och grovt vapenbrott.

Vart har Ali tagit vägen?

Vad hände med ”Långe Ali”, Ali Abdukadir, som var enhetschef för Sociala…

Husbys konstnärer ställer ut

Husby Konst & Hantverksförening hade vernissage i helgen. Inte mindre än 56 av föreningens medlemmar ställer ut sina alster i konsthallen.