Dansaren och artisten Imenella tar över Kulturhuset under sista helgen i oktober, om du inte orkar vänta kommer ett smakprov redan ikväll. Hon bjuder på konsert och dansworkshop tillsammans med sin feministiska dansgrupp Unruly. 

Idag, lördag den 19 september, håller Imenella en konsert på den nyrenoverade Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels torg klockan 20. Konserten kommer att livestreamas på Kulturhusets hemsida och på deras Facebooksida. 

Senare i höst mellan den 30 oktober och 1 november tar Imenella över kulturhuset och bjuder in till fler konserter och dansworkshops med Unruly Gang. Det kommer även finnas möjlighet till samtal med artisten.

Zamzam BouralehPrint Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Misstänkt skottlossning i Kista galleria

Ett stort bråk utbröt i Kista Galleria på söndagskvällen och polisen larmades. Vittnen sade att skott hade avlossats, men det var inget som polisen kunde bekräfta.

Hur blir det med föreningsbidragen 2020?

I Spånga-Tensta betalas föreningsbidragen för 2020 ut i december, men inte i Rinkeby Kista.  – Redovisningsmässigt blir det helt fel, vi kan inte betala ut i förskott, säger Susanne Leinsköld. stadsdelsdirektör i Rinkeby-Kista.

Trappan i Tensta ska få belysning

Varför står byggställningar runt trappan i Tensta Centrum? Ska trappan byggas om ännu en gång?  Nej, den här gången är det belysning som ska installeras.

De ger liv åt undersökningen om trygghet i Järva

Resultaten från Folkets Husbys trygghetsundersökning blir radio. Av de fakta och siffror som presenterats i en rapport har det nu blivit en dramadokumentär i kortformat. – Vi ville nyansera begreppen trygghet och göra statistiken tillgänglig för fler, säger Nader Attiyah, en av producenterna till radioprojektet.