Polisbil i närbild

Två knivbeväpnade gärningsmän misshandlade och rånade en person i Akalla. När de försökte sig på ytterligare rån greps de ombord på en buss.

Strax före klockan 12 på lördagen blev en person rånad och misshandlad i Akalla. De två gärningsmännen fick med sig offrets mobiltelefon och försvann från platsen.

En stund senare ombord på en buss försökte samma rånare genom knivhot tvinga till sig pengar och mobil från två resenärer. De två gärningsmännen misslyckades och greps på platsen. Polisen har upprättat en anmälan om rån.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mammorna i Tensta mobiliserar mot våldet

Ett 50-tal somaliska mammor samlades på onsdagseftermiddagen i Tensta centrum för att mobilisera kraft och hitta lösningar på det dödliga våldet.

Lyckat när Nyhetsbyrån Järva höll bolagsstämma i Husby

Det rådde trevlig stämning och engagerade samtal när Nyhetsbyrån Järva höll sin bolagsstämma under lördagen. På plats på Folkets Husby hade ett trettiotal personer samlats för att tillsammans avgöra tidningens framtid.

Basketlag från Minnesota på besök i Rinkeby

Tre dagar i rad blir det basket på högsta nivå i Ungdomens…

”Jag har alltid vetat att jag vill öppna eget”

Nu satsar Fatima Hassey Sharif på accessoarer och har nyligen öppnat nätbutiken Zahrahboutique. – Ända sedan jag var liten har jag intresserat mig för modebranschen.