Polisbil i närbild

Två knivbeväpnade gärningsmän misshandlade och rånade en person i Akalla. När de försökte sig på ytterligare rån greps de ombord på en buss.

Strax före klockan 12 på lördagen blev en person rånad och misshandlad i Akalla. De två gärningsmännen fick med sig offrets mobiltelefon och försvann från platsen.

En stund senare ombord på en buss försökte samma rånare genom knivhot tvinga till sig pengar och mobil från två resenärer. De två gärningsmännen misslyckades och greps på platsen. Polisen har upprättat en anmälan om rån.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hyllade västerortsrapparen Erik Lundin debuterar som sommarvärd

Imorgon sänds Erik Lundins sommarprat i Sveriges Radio P1. Rapparen från västerort kommer att bland annat beröra identitet och drömmar under sin debut som sommarvärd. 

En ramadan i coronans tid

Under ramadan brukar de träffas varje kväll och bryta fastan tillsammans. Men inte i år.  – Det är viktigt att fortsätta ha hopp om bättre tider, sprida kärlek och godhet även om det bara kan göras via sociala medier, säger Ramsis ”Moosa” Assal.

BKB Bussenhus ställer in höstens träningar

BK Bussenhus kommer inte bedriva någon pojk- och ungdomsverksamhet i Tensta höst och på obestämd tid. Orsaken är den senaste tidens skjutningar.

Ifrah tog sin första dos vaccin

Ifrah-Degmo Mohamed fick sin första dos vaccin mot covid-19 igår och lade ute en bild på Facebook om det.  – Jag gjorde det eftersom jag vet att många är oroliga, men jag tycker att alla ska vaccinera sig. Det är farligare att drabbas av corona eller smitta andra med sjukdomen.