Polisbil i närbild

En död efter skjutning nära Kvarnbyskolan i Rinkeby. En stor polisinsats pågår just nu på plats. 

En stor polisinsats med flera resurser pågår just nu i Rinkeby för att förbättra lägesbilden. Man har spärrat av platsen och inlett en teknisk undersökning.

Vittnen ska ha sett personer lämna brottsplatsen på mc, men ingen är ännu gripen.

Enligt SVT har den avlidna mannen kopplingar till Rinkebygänget Shottaz.

Under veckan påbörjades en rättegång i Danmark där ledande personer inom det rivaliserade Rinkebygänget Dödspatrullen, eller 3MST, står åtalade för ett dubbelmord i Köpenhamn år 2019. Offren hade kopplingar till Shottaz. 

Igår meddelade Spanska myndigheter att ett tjugotal personer från olika länder sitter anhållna efter en rad razzior i och runt om Barcelona. Enligt källor till DN ingår två av de gripna i Dödspatrullen, därmed ska nu alla utpekade ledargestalter inom gänget vara frihetsberövade.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby Stars blev fotbollsturneringen Seukis segrare 2019

Finalen i fotbollsturneringen Seuki gick av stapeln igår på Spånga IP. Matchen avgjordes på straffar och vinnaren blev Rinkeby Stars.

YAS konditori tvingas flytta från Husby Centrum

YAS konditori lägger ner sitt konditori i Husby Centrum och har öppet sista dagen den 26 oktober. Det populära konditoriet har lockat besökare från hela Stockholm och deras persisk-arabiska hantverk är vida känt.

Hyresgästförening i Järva har fått förstärkning

– Vill man rädda hyresrätten och allmännyttan, stoppa marknadshyror och hela den här utvecklingen, då måste man agera nu.Ann-Margarethe Livh, tidigare bostadsborgarråd, har valts in i styrelsen för Hyresgästföreningen i Järva.

Basketlag från Minnesota på besök i Rinkeby

Tre dagar i rad blir det basket på högsta nivå i Ungdomens…