Mohammed Abbas, Mohammaud Dini och Mustafa Atiwi.

Den här gången snackar Avbytarbänken om bråket mellan Neymar och Alvaro. Och var går gränsen för provokation egentligen? Gareth Bale är aktuell för en återkomst till Tottenham och Aubameyang förlänger med Arsenal.
Sedan snackar de om säsongen i Serie A och avslutar med att sia våra topp 4 i England, Italien och Spanien.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #107 Hämta faden

Semir från Salong Bilbet gästar bänken. Han berättar om sin vackra historia. Hur han gick från att ha hela 164 i sin toalett till att nu vara en etablerad barber. Vi snackar om hur fotbollen har utvecklats. Hur viktigt är utseendet i modern fotboll? Skulle Paul Scholes vara världens omtalade mittfältare om han var mer medial? Var Marouane Fellainis hår mer berömt än han var som spelare? Det blir ett surr med mycket oväntade vändningar, som avslutas med att snacka om LeBron vs Zlatan.

Som United FF vann derbyt mot rivalerna från Husby

Matchen mot Husby FF blev mycket intensiv.  – Vi spelade för vår överlevnad mot ett lag i toppen, våra rivaler från 164. Men vi har ännu inte förlorat mot Husby i en tävlingsmatch, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Akropolis IF klara för Superettan!

Grattis Akropolis! Den historiska fotbollsklubben från Järva är klar för Superettan.

”Vi är väl medvetna om hur smutsig fotbollen är”

När Expressen rapporterar om att en fotbollsspelare har en koppling till någon som i sin tur ska ha koppling till kriminella måste vi tala klarspråk – man kan ha hur många kopplingar som helst utan att själv överhuvudtaget ha gjort något fel.