Strax före 18 fick polisen larm om skottlossning i Tensta. En timme senare hittades en skottskadad man, som fördes i ambulans till sjukhus.

Den skottskadade mannen är enligt polisen allvarligt skadad, men var vid anträffandet vaken och talbar. Enligt uppgift till Aftonbladet ska den skottskadade personen vara en 18-åring boende i Spånga.

Polisen har inlett en brottsutredning som är rubricerad mordförsök. Brottsplatsen är avspärrad och kriminaltekniker har påbörjat sitt arbete. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ljusmanifestation för terroroffren i Christchurch

Tidigt på söndagseftermiddagen samlades människor i en ljusmanifestation på Sergels Torg i Stockholm för att minnas offren från Christchurch.

Här sitter kameror i Rinkeby

Det finns totalt 16 kameror, på nio ställen, runt Rinkeby centrum, som staden hoppas ska öka tryggheten. Skårbygränd, Norra och Södra Rinkebygången, Rinkeby torg, Rinkebyplan och Norra Stadsparksgången är övervakade.

Brand i källaren under Mahan Livs i Rinkeby

Strax efter lunch fick SOS alarm om brand i ett flerfamiljshus på Rinkebystråket. Det hade börjat brinna i källaren under Mahan Livs.

Somalias nationaldag firades på Knutby bollplan

Den 1 juli är Somalias nationaldag och i år är det 60 år sedan landet blev självständigt. Därför anordnade Som United ett nationaldagsfirande i samband med fotbollsträningen på Knutby bollplan i Rinkeby.