Polishelikopter

Polisen uppgav på måndagskvällen att de fått larm från personer som hört skottlossning och uppfattat någon form av bråk i Tensta. Samtalen till Ledningscentralen ska ha inkommit strax efter klockan tio, men när polisen kom till platsen var ingen kvar där. Ingen skadad person har påträffats, däremot en tomhylsa och ett kulhål i en glasruta.

Polisen har inlett en förundersökning gällande mordförsök och grovt vapenbrott. En polishelikopter har hovrat över Tensta med omnejd sedan tidpunkten för larmet och polisen avser även knacka dörr i området.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby Run deltog i världens största terränglopp

Fyra löpare från Rinkeby Run deltog i Lidingöloppet, världens största terränglopp. Jonis Serry, Elena Osokina, Noah Örtegren och Mårten Westberg fanns med bland de 10 000 löparna.

Kvartersfest i Rinkeby med odling och musik

På lördag den 11 september är det dags för årliga kvartersfesten i Rinkeby. – Ett frö slår rot, kallar vi den, säger Damir Radovic som arrangerar festen tillsammans med Mustafa Zatara. De är båda aktiva i kultur- och odlingsföreningen Det gror i betongen. 

DO lägger ned ärendet mot förvaltningen i Rinkeby-Kista

Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning anmäldes till Diskrimineringsombudsmannen, DO. Nu läggs ärendet ned.  – Jag har vänt mig till mitt fackförbund och hoppas att de driver frågan vidare, säger Kahin Ahmed.

Mannen som sköts av polis i Rinkeby har avlidit

En man sköts av polisen i samband med ett ingripande i en lägenhet i Rinkeby förra veckan. Nu har mannen avlidit på sjukhus och en rättsmedicinsk undersökning väntar.