Polishelikopter

Polisen uppgav på måndagskvällen att de fått larm från personer som hört skottlossning och uppfattat någon form av bråk i Tensta. Samtalen till Ledningscentralen ska ha inkommit strax efter klockan tio, men när polisen kom till platsen var ingen kvar där. Ingen skadad person har påträffats, däremot en tomhylsa och ett kulhål i en glasruta.

Polisen har inlett en förundersökning gällande mordförsök och grovt vapenbrott. En polishelikopter har hovrat över Tensta med omnejd sedan tidpunkten för larmet och polisen avser även knacka dörr i området.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vart tog träden i Rinkeby vägen?

Runt Rinkeby centrum har flera träd sågats ned. Varför? Beror det på de nyligen uppsatta övervakningskamerorna?  – Nej, det är inte anledningen, säger Erik Söderberg, pressansvarig på Trafikkontoret.

Två Pennsvärd delas ut i år

Nu är nomineringen till Pennsvärdet öppen. Priset, som delas ut av Berättarministeriet, går till en låg- eller mellanstadielärare som arbetar i socioekonomiskt utsatta områden. Med anledning av pandemin delas två Pennsvärd ut i år.

De muslimska friskolorna i Järva oroar sig för framtiden

Tre muslimska friskolor i Spånga har blivit uppsagda från sina hyreskontrakt och…

Stadsdelsförvaltningen flyttar till Tensta servicehus ?

Efter tolv år, och flera upprivna beslut, föreslår den blågröna majoriteten att Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning ska flytta tillbaka till Tensta. Den här gången är det Tensta Servicehus, som ska renoveras och byggas om för att passa förvaltningens behov.