Tensta

Strax efter 22.30-tiden på måndagskvällen kom det ett larm om en skjutning i Tensta. Tre män är gripna för grov misshandel. Det var en man som i sin lägenhet blev skjuten i båda vaderna och han fördes till sjukhus med ambulans.

– Vi ser inga kopplingar till ett ungdomsgäng. Den skjutne mannen var i 40-årsåldern, säger Frida Nordlöf, lokalpolis i Järva.

Polisen har spärrat av lägenheten och har även pratat med de boende i det aktuella trapphuset för att se om de har hört eller sett något.

– Vi kan redan nu bekräfta att det inte handlade om ett mordförsök, säger Frida Nordlöf.

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Lägenhetsbrand på Glömmingegränd igår kväll

Polis och räddningstjänst ryckte ut till en lägenhetsbrand på Glömmingegränd i Tensta på lördagskvällen. Ingen person skadad.

Rinkeby organiserar sig till hyresrätternas försvar

Den blågröna majoriteten i Stockholm har gått ut med att hyresrätter i stadens förorter ska ombildas till bostadsrätter och en del av de kommunalt ägda hyresrätterna kan komma att säljas till privatvärdar.– Vi är oroliga, säger Rinkebybon Marianella Monzon.

Gymnasielever ska studera på distans från och med nu

Statsminister Stefan Löfven meddelade på onsdagen att alla elever vid gymnasier, universitet och vuxenutbildning skickas hem från sina skolor för att istället erbjudas undervisning på distans.

Misstänkte pedofilen fortsatt häktad

Den man från Rinkeby som sedan mitten av juni sitter häktad misstänkt för våldtäkt och sexuella övergrepp mot barn är fortsatt häktad, skriver polisen på sin hemsida.