Benjamin Dousa

Istället för att låta den demokratiska processen i stadsdelsnämnden ha sin gång, väljer du att gå ut i media och svartmålar stadsdelens anställda. Du hänvisar till en utredning som har undanhållits från personalens fackliga representanter och stadsdelens politiker.

Uppenbarligen har media fått tillgång till hela, eller delar av, utredningen då utdrag ur den redovisas i bland annat i DN. Du har meddelat att personalen ska omplaceras eller avslutas med hänvisning till påstådda brister, utan att ge personalen möjlighet att bemöta vad som påstås i en utredning de inte haft tillgång till.

Du visar ett förakt för både den demokratiska och lagliga processen inför beslut

Du visar ett förakt för både den demokratiska och lagliga processen inför beslut. Personalen utmålas som inkompetent, ovillig att samverka med polisen och slapphänt gentemot den eventuella förekomsten av narkotika inom ungdomsverksamheten.

Som förhandlingsansvarig för Kommunal och representant för våra medlemmar, och för samtliga medarbetare inom verksamheterna Reactor och Ungdomens Hus, förväntar jag mig en offentlig ursäkt av dig. Det är det enda rätta du kan göra innan din avgång, Benjamin Dousa!

Riitta Eddib, Kommunal Rinkeby-Kista

 



Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Gör om förslaget till framtida träffpunkter”

Ett förslag till fortsättning av Ungdomens Hus Rinkeby och Reactor i Husby ska behandlas av stadsdelsnämnden på torsdag. Förslaget som presenteras är så ofullständigt att vi socialdemokrater inte kan ta ställning till det.

Rinkeby bär på så mycket historia

Det faktum att det finns ett självständigt arkiv som innehåller allt från bilder, tidningsklipp och bilder från olika arrangemang som har ägt rum i Rinkebys historia kom som en överraskning för mig. Därför bestämde jag mig att besöka stadsdelsförvaltningen och få en inblick i hur det var förr.

Vad tänker politikerna göra?

Vad tänker politikerna göra för ungdomarna? Särskilt för de ungdomar som står…

IFK Lidingö FK svarar på kritiken

Igår skrev Said Ali, tränare för AIF Kista Futsal P07, ett öppet brev till IFK Lidingö. Han var orolig för den ökande rasismen inom ungdomsfotbollen. Hans lag hade utsatts för rasistiska påhopp under en fotbollsturnering i helgen. Nu svarar klubbchefen på kritiken.