När jag läser de svar som Thomas Eriksson (MP), ansvarigt regionråd för att bland annat rulltrappan i Rinkeby ska fungera, ger till Nyhetsbyrån Järva blir jag först förvånad. Sedan förbannad.

Från Järvafältet och inte minst Rinkeby reser det varje dag undersköterskor, läkare, sjuksköterskor, busschaufförer, pedagoger i förskolan, lärare och så vidare till jobbet. Yrken som är mycket viktiga nu under coronaviruset. Då svarar Thomas Eriksson till Nyhetsbyrån Järva att han inte kände till att rulltrappan i Rinkeby står still. Han kände inte ens till att den var sönder. Eriksson har inte bemödat sig att följa nyhetsrapporteringen från ett område som är beroende av tunnelbanan. Det är så otroligt arrogant.

Fixa rulltrappan genast så att folk inte trängs i hissen

Mitt råd till honom är att fixa rulltrappan genast så att folk inte trängs i hissen. Det är viktigt för Stockholm och Sverige nu. Eriksson – ta ditt ansvar.

Ordföranden för Rinkeby-Kistas stadsdelsnämnd borde också ryta ifrån och visa att han bryr sig om rinkebyborna, men det kanske är för känsligt eftersom de styr Stockholmsregionen tillsammans.

Elvir Kazinic (S), vice ordförande Rinkeby-Kista
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vi vill ha råd att bo kvar i våra hem!

Redan idag är det cirka två till tre tusen kronor dyrare att bo i hyresrätt jämfört med en bostadsrätt av motsvarande storlek. För många är hyrorna idag alldeles för höga, speciellt för nyproducerade lägenheter. 

Det gör fakkin ont

Neej, så sjukt sorgligt 💔 En ung man blev skjuten till döds i natt i Hjulsta, precis vid mitt barns skola. Tredje mordet som skett precis där den här terminen.

Svar till ”En orolig mamma som satt i publiken”

Ett inlägg från liberalernas Åsa Nilsson Söderström har kommit med anledning av insändaren om mötet i Tensta träff den 16 augusti:

Vi förtjänar att uppmärksammas för våra framgångar

Gång på gång hör vi i media hur Tensta utmålas och beskrivs som en ”No Go Zone” där inte ens polisen kan upprätthålla ordningen. Denna bild är inte bara grov och enkelspårig utan den drar alla över en kam.