BK Bussenhus är med i arbetet att sprida information om Covid-19 i Tensta centrum. Uppdraget att informera om hur viktigt det är att följa myndigheternas rekommendationer har de fått av Stockholms stads samordnare.

Bk Bussenhus är en ideell förening om verkar i Järvaområdet med fokus på fotboll, studier och projekt som stärker ungas möjligheter att lyckas i livet.

 – Vi kände att det var ett viktigt uppdrag för oss eftersom vi bryr oss väldigt mycket om vårt Järva. Stay safe, sade Suhayb Abdullahi.

Upplever ni att många är oroliga? 

 – Vissa var lite oroliga, men många var sansade och blev glada att vi att faktiskt spred information. Vi kommer ställa upp fler gånger såklart, när vi kan för att underlätta och få så många människor som möjligt medvetna om pandemin, sade Akrem Hashim Yahya.

Krista Sirviö
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Kunskapslyftet vill höja utbildningsnivån i Järva

Det nybildade nätverket Kunskapslyftet vill att fler från Järva vidareutbildar sig efter gymnasiet. Två gånger per år ska nätverksträffar anordnas, där man har chansen att träffa alumner från området. Nästa lördag är det premiär för det allra första evenemanget på Kista Träff.

Hårt kritiserad chef i Spånga-Tensta har fått sparken

Ditte Westin, avdelningschef i Spånga-Tensta med ansvar för trygghetsfrågor, har fått gå…

Förvaltningen och Benjamin Dousa JO-anmäls av Vänsterpartiet

Vänsterpartiet har anmält Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning till JO för att de bryter mot kommunallagen när facket stängs ute från stadsdelsnämndens sammanträden. Det är stadsdelen som anmäls, men anmälan är riktad mot ordföranden Benjamin Dousa (M), som anses bära det huvudsakliga ansvaret.

Imenella tar över Kulturhuset

Dansaren och artisten Imenella tar över Kulturhuset under sista helgen i oktober, om du inte orkar vänta kommer ett smakprov redan ikväll. Hon bjuder på konsert och dansworkshop tillsammans med sin feministiska dansgrupp Unruly.