Mötesklubba

Imorgon torsdag den 29 oktober sammanträder Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd. Mötet är stängt för allmänheten men kommer att sändas live på nätet.

För att minska risken för smittspridning är stadsdelsnämndernas möten inte öppna för åhörare och allmänhetens frågestund är inställd. Men inkomna medborgarförslag behandlas och polisen kommer att närvara för att ge en lägesrapport från området.

På dagordningen står även frågor om hur stadsdelen arbetar för jämställdhet och tjejers egenmakt, skötsel av blomsterplanteringar i Rinkeby, aktiviteter för stadsdelens äldre och ett nytt alkoholserveringstillstånd i Kista.

Mötet börjar kl 18 den 29 oktober och går att följa via denna länk.

Kallelse och komplett dagordning finns här.

Anna Nygård
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista har möte ikväll

Ikväll har Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd möte i Folkets Husby. Viktiga frågor som ska behandlas rör föreningsbidragen, om Sociala insatsgruppen ska utökas och om det blir någon upprustning av Akalla torg och busstation.

Man hittad död på hotell i Kista

Strax efter 16-tiden under fredagseftermiddagen hittades en man död inne i en bostad.

De ger liv åt undersökningen om trygghet i Järva

Resultaten från Folkets Husbys trygghetsundersökning blir radio. Av de fakta och siffror som presenterats i en rapport har det nu blivit en dramadokumentär i kortformat. – Vi ville nyansera begreppen trygghet och göra statistiken tillgänglig för fler, säger Nader Attiyah, en av producenterna till radioprojektet.

”Fler kan jobba hemifrån”

Arbetsmiljöverket anser att fler kan jobba hemifrån än vad som sker idag.  – Många arbetsgivare gör mycket bra, men det går att göra mycket mer och många fler kan jobba hemifrån, sade Erna Zelmin-Ekenhem, generaldirektör för Arbetsmiljöverket vid måndagens pressträff.