K27 är tillbaka med singeln ”Dora” som släpps imorgon. Detta är hans första singel sedan hans debutalbum ”99 Overall” som släpptes i april. 

Titeln på låten har sin inspiration från karaktären “Dora The Explorer” som brukar utforska med hjälp av kartor, det är vad låten handlar om. Hur K27 hade det i skolan när han var yngre och att skolan inte hade alla svar han behövde. Beatet är vad vi nu kan konstatera är typiskt för K27, som verkligen har hittat en stil som passar honom. 

I samband med låten kommer även en video som speglar allt låten handlar om och ger oss en inblick i hans äventyrliga liv. 

Genre: Hiphop
Prod: Ell Reyes
Skriven av: K27
Skivbolag: Warner Music Sweden 
Betyg: 3,5/5

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Cherrie släpper nytt på fredag

Cherrie har spenderat många timmar i studion den senaste tiden. Långa dagar och sena nätter har skapat årets första släpp – Ingen annan än du. En låt som är en kärleksförklaring till någon man tycker väldigt mycket om.

Tensta Centrum får ny höst- och vinterbelysning

Idag invigdes den nya höst- och vinterbelysningen i Tensta Centrum. En insats med syfte att öka tryggheten i området.

Som United gjorde allting rätt

Efter några förluster visade Som United FF sin bästa sida i fredagens match mot FC Djursholm på hemmaplan. I halvlek stod det redan 2-0 och resultatet stod sig hela matchen.

Ny plattform vill hitta förortens unga ledare

Höj Rösten och Löparakademin lanserar tillsammans plattformen Run for Office. Syftet med plattformen är att omvandla ungdomars samhällsintresse till handling för ett hållbart samhället och en starkare demokrati. Plattformen kommer att bestå av flera initiativ som planeras att rulla fram till valet 2022.