K27 är tillbaka med singeln ”Dora” som släpps imorgon. Detta är hans första singel sedan hans debutalbum ”99 Overall” som släpptes i april. 

Titeln på låten har sin inspiration från karaktären “Dora The Explorer” som brukar utforska med hjälp av kartor, det är vad låten handlar om. Hur K27 hade det i skolan när han var yngre och att skolan inte hade alla svar han behövde. Beatet är vad vi nu kan konstatera är typiskt för K27, som verkligen har hittat en stil som passar honom. 

I samband med låten kommer även en video som speglar allt låten handlar om och ger oss en inblick i hans äventyrliga liv. 

Genre: Hiphop
Prod: Ell Reyes
Skriven av: K27
Skivbolag: Warner Music Sweden 
Betyg: 3,5/5

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Adam Tensta är med när Tensta Centrum firar 50 år

En av ortens egna stjärnor kommer när Tensta Centrum fyller ett halvt sekel. Adam Tensta uppträder under firandet lördagen den 16 november.

Attentaten mot Spånga kyrka tas upp i riksdagen

Med anledning av de två brandattentaten mot Spånga kyrka skickar riksdagsledamoten Anders Österberg, S, en skriftlig fråga till kulturminister Amanda Lind. – Jag vill fråga om statsrådet fördömer attackerna mot Svenska kyrkan i Spånga och om statsrådets tankar om skydd för religiösa platser?

Tensta krog har stängt – nya ägaren öppnar inom kort

Tensta Centrum har förlorat en del av sitt hjärta. Hassan Kulbay har sålt sin krog och både restaurangen och kebabkiosken är stängda för ombyggnad.

3 x Norman tävlar på Spånga IP

Den sista veckan i september arrangerar löpartidningen ”Spring/Löpning för Alla” tillsammans med ett antal lokala löparklubbar ett banlopp på 5000 meter. Här i Järva är det Rinkeby Run som arrangerar loppet på Spånga IP Söndag den 27 september kl. 15.