K27 är tillbaka med singeln ”Dora” som släpps imorgon. Detta är hans första singel sedan hans debutalbum ”99 Overall” som släpptes i april. 

Titeln på låten har sin inspiration från karaktären “Dora The Explorer” som brukar utforska med hjälp av kartor, det är vad låten handlar om. Hur K27 hade det i skolan när han var yngre och att skolan inte hade alla svar han behövde. Beatet är vad vi nu kan konstatera är typiskt för K27, som verkligen har hittat en stil som passar honom. 

I samband med låten kommer även en video som speglar allt låten handlar om och ger oss en inblick i hans äventyrliga liv. 

Genre: Hiphop
Prod: Ell Reyes
Skriven av: K27
Skivbolag: Warner Music Sweden 
Betyg: 3,5/5

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mizeria, del 21: Golare har inga polare och en shishko är klädd för disco

Sibel yao, så irriterande men ändå så lojal mot Aicha. Till en början var jag emot att dom umgicks. Hon är sån typisk tjockistjej med lååånga vassa naglar som ser ut som klor och överambitiöst smink. Hon känns som en riktig gossip girl. Men hon har alltid funnits där för Aicha och stöttat henne, hon är den bästa av hennes vänner även om dom lärde känna varandra sent. Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag.

”Det känns som om vi bor i tredje världen”

I helgen anordnade nätverket Ort till Ort gårdsfika i Husby, som en del av kampanjen Kommunalisera Hembla. Hyresgästerna är missnöjda med hyresvärden som anklagas för slarviga renoveringar och dåligt underhåll av lägenheter. – Om fler träder fram och delar med sig av sina upplevelser kan vi påverka situationen, säger Elvedina Spahovic.

Äntligen badsommar i Järva

Solen strålade och fick vattnet att glittra i de turkosblå bassängerna när Järvabadet invigdes. ”Äntligen”, var ordet på allas läppar. – Badet är till för barn och ungdomar i Järva och alla badälskande stockholmare, sade idrottsborgarrådet innan hon klippte bandet.

Om SVT:s serie Kalifat – del 2

Nasir Ahmad Arif är lärare på Cordoba-skolan i Kista och han har plågats över hur ordet Khalifa missbrukas.  – Islam betyder fred, se hur det används nu. Den som vill se vad islamiska staten egentligen är, då ska man studera perioden i Andalusien och staden Cordoba.